S
SoruCevap
Guest
Çökelek Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı çökelek yada lor peyniri
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
1 büyük uzunluk soğan
1 tatlı kaşığı reyhan (Olmazsa olmaz)
1 çay kaşığı pul biber
Çökelek Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğan yemeklik doğranıp, kavrulur.
üzerine baharatlar eklenir karıştırılır.
Çökelek yahut lorpeyniri eklenip, karıştırılır.
İsteğe nazaran içine kaşar yahut köy peyniri eklenebilir
Not: Kahvaltı ve börek içi olarak kullanılır maraş 'ta denemenizi tavsiye ederim
Çökelek Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı çökelek yada lor peyniri
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
1 büyük uzunluk soğan
1 tatlı kaşığı reyhan (Olmazsa olmaz)
1 çay kaşığı pul biber
Çökelek Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğan yemeklik doğranıp, kavrulur.
üzerine baharatlar eklenir karıştırılır.
Çökelek yahut lorpeyniri eklenip, karıştırılır.
İsteğe nazaran içine kaşar yahut köy peyniri eklenebilir
Not: Kahvaltı ve börek içi olarak kullanılır maraş 'ta denemenizi tavsiye ederim
Çökelek Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı