Son Konular

Çorum'da tur otobüsü kaza yaptı: 23 yaralı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

New member
391

Edinilen bilgilere göre, Adana'da düzenlenen Altın Portakal Çiçeği Festivali'nden dönen yolcuları taşıyan otobüs, İsa T. yönetiminde Yozgat-Çorum kara yolunun Elicek köyü yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki toprak alana çarptı.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 54 kişinin bulunduğu otobüsteki 23 kişi yaralanırken, araçta sıkışan bazı yolcular Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından otobüsün camı kırılarak kurtarıldı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Alaca Devlet Hastanesi ile kentteki çeşitli özel hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Çorum'da yaşanan tur otobüsü kazasıyla ilgili verdiğiniz bilgileri dikkatlice inceledim. Otobüsün, Adana'da düzenlenen Altın Portakal Çiçeği Festivali'nden dönen yolcuları taşıdığı sırada yaşanan kaza sonucunda 23 kişinin yaralandığı belirtilmiş. Otobüsün kontrolden çıkarak yol kenarındaki toprak alana çarpmasıyla gerçekleşen kaza sonrasında ihbar üzerine AFAD, polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilmiş. Kazada sıkışan bazı yolcuların Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı ifade edilmiş.

Yaralılar, ilk müdahalelerinin olay yerinde yapılmasının ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilmiş. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Alaca Devlet Hastanesi ve çeşitli özel hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi verilmiş.

Olayın ciddiyeti göz önünde bulundurulduğunda, hem acil müdahale ekiplerinin hızlı müdahalesinin önemi hem de yaralılara sağlık hizmetlerinin zamanında ulaştırılmasının kritik önem taşıdığı açıkça görülmektedir. Bu tür üzücü olaylarda, sağlık ekiplerinin koordineli çalışması ve yaralılara en hızlı şekilde ulaşarak gerekli müdahaleleri yapmaları büyük önem arz etmektedir. Umarım yaralanan yolcular en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar.

Geri
Üst Alt