Çubuk makarnayla ne yapılır?
Çubuk Makarna İle Lezzetli ve Hesaplı 21 Tarif- #2 Orijinal Bolonez Soslu Spagetti.
- #3 Arabiata Soslu Karidesli Makarna.
- #4 Taze Fesleğenli Domatesli Makarna.
- #5 Sebzeli Kepekli Spagetti.
- #6 Napoliten Soslu Spagetti.
- #7 Makarnalı Tavuk Suyu Çorbası
- #8 Kabaklı Soya Soslu Spagetti Salatası
- #9 Tavada Makarna Böreği Tarifi.
Normal makarna nasıl yapılır?
Normal makarna nasıl yapılır?Sade Makarna Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tencereye su koyuyoruz. Kaynayınca içine bir miktar tuz atıyoruz.
- Biraz daha kaynadıktan sonra içine makarnayı atıyoruz. Makarna yumuşayınca süzgeçe alıyoruz.
- Tencereye sıvı yağı, bulyonu ve tereyağını koyduktan sonra makarna ile beraber 1-2 dakika karıştırıyoruz.
Hamur olmuş makarna nasıl değerlendirilir?
Artan makarnayı uygun bir kaba alın ve zor zamanınızda kurtarıcınız olmak üzere derin dondurucunuza atın. Donduracağınız artan makarnanız, günü geldiğinde imdadınıza hızır gibi yetişecek ve siz de onu su böreği lezzetinde nefis bir fırın makarnaya dönüştüreceksiniz.Kalan çubuk makarna nasıl değerlendirilir?
Kalan çubuk makarna nasıl değerlendirilir?Artan Makarnayı Değerlendirmek Tarifi Nasıl Yapılır? Önceden pişirip kalan makarnanız yoksa makarnayı haşlayıp süzün tencereye melemeni koyun ya da domates sosunu koyup pişirin. Kaynamaya başlasın. Sonra haşlanan makarnayı ekleyin.
1 Kişilik Demleme Makarna Tarifi Nasıl Yapılır?
- Kaynar su ve makarna uygun bi tencereye alınır.
- Başka bir tavaya sıvı yağ alınır.
- Minik minik doğranmış soğan eklenir.
- Kavrulunca salçası konulur.
- Bir iki çevrildikten sonra mini doğranan domatesler eklenir.
- Baharatlar da eklenerek pişirilir.
- Altı kapatılır.
Lezzetli bir makarna nasıl yapılır?
Lezzetli bir makarna nasıl yapılır?Makarna kesinlikle ocağın altı hiç kısılmadan ve tencerenin kapağı kapatılmadan haşlanmalıdır. Lezzetli bir sos için makarnayı haşladığınız sudan, makarnayı süzmeden önce 1 bardak ayrılmalıdır. Nişasta içeren bu su makarna sosuna kıvam ve lezzet verir, kolayca nüfuz etmesini sağlar.