Modoratör
Tanınmış Üye
Hüseyin Soysalan'ın Çukur dizisinde oynadığı Feyyaz karakterinin kısa açıklaması ve resmi.Yamaç aslında kim?
Yamaç Koçovalı, Gökhan Horzum'un oluşturduğu, Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı kurgusal karakterdir.Çukur Sefa kim oynuyor?
Çukur Sefa kim oynuyor?Çukur Sefa, Fidan'ın çalıştığı işyeri sahibinin oğludur. Sefa, sevgilisi Fidan'ı camdan aşağı atar. Sevgilisine şiddet uygulayan bir karakterdir. Meke'den yardım talep eden Fidan, yaşadıklarını anlatır.
Yamaç ın kızı Masal kim?
Yamaç ın kızı Masal kim?27 Temmuz 2018 doğumlu olan Çukur'un Masal'ının gerçek adı Mila Sancak…
Uğur Yıldıran aslen nereli?
Uğur YıldıranDoğum | Uğur Yıldıran 26 Temmuz 1981
Milliyet | Türkiye
Meslek | Oyuncu, Dansçı, Aksiyon Yönetmeni
Etkin yıllar | 2014-günümüz
Cem Söküt kim?
Oyuncu, Sporcu Dizi film oyuncusu, sporcu. Aslen bir Muaythai sporcusudur. Cem Söküt, 2019 yılından itibaren Çukur, Duran, Hakim gibi çeşitli film ve dizilerde yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.Meliha Emmiye ne dedi?
Meliha Emmiye ne dedi?"Ben gidiyorum. Emmi. Saçmaladım, kusura bakma. Kendine iyi bak."
Çukur da oynayan Yamaç nereli?
Çukur da oynayan Yamaç nereli?1990 yılında İstanbul'da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır.
Çukur Fidan gerçekte kim?
Gülçin Hatıhan'ın Çukur dizisinde oynadığı Fidan karakterinin kısa açıklaması ve resmi.Sefa'nın gerçek ismi ne?
İstanbul'da önceki gün bir televizyon programına katıldıktan sonra gözaltına alınan üç büyük kulübün amigoları arasında bulunan Fenerbahçeli amigo Sefa'nın, Nihat Özpolat sahte kimliğini kullandığı, gerçek adının ise Sefa Kalya olduğu ortaya çıktı.Çukur dizisinde kimin bebeği oldu?
Çukur dizisinde kimin bebeği oldu?Mayıs ortasında ilk bebekleri Kaan'ı kucaklarına alan ünlü çift, sosyal medya paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü.
Çukur masal annesi kim?
Çukur masal annesi kim?Masal Koçovalı Efsun ve Yamaç'ın kızıdır.