Son Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ten çakıl taşı bile vermeyiz

Credits
1.258.181
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ten çakıl taşı bile vermeyiz

Netanyahu'nun Türkiye'den istediği Siloam Yazıtı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'ten elimizi çekmeyeceğiz, mücadelemiz sürecek" dedi. Sözlerinin devamında ise 65 bin Gazzeli masumun kanının Netanyahu'nun elinde olduğunu söyledi.

68cd75d5d9983137__w1200xh800.jpg

68cd75e6421dc654__w1200xh800.jpg

68cd75941ffa7582__w1200xh800.jpg

68cd75f03c22b964__w1200xh800.jpg

68cd75fa4d738537__w1200xh800.jpg

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı öncülüğünde düzenlenen TEKNOFEST İstanbul, kapılarını açtı.

3 gündür vatandaşlara teknoloji festivali yaşatan TEKNOFEST, bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlıyor.

TEKNOFEST'E KATILDI

TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gençlere seslendiği kısa bir konuşmada yaptı.

Birçok alanda müjdelerin gelmeye devam edeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında ise Gazze'den ve soykırıma imza atan Netanyahu'dan da bahsetti.

"KUDÜS'TEN BİR ÇAKIL TAŞI BİLE VERMEYİZ"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Mesut Yılmaz'dan istediği fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü duruşu sayesinde Yılmaz'ın onay veremediği Siloam Yazıtı'na konuyu getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Kudüs'ten bir çakıl taşı bile vermeyiz"dedi.

"KUDÜS, TÜM İNSANLIĞIN ŞEREFİDİR"

"Kudüs tüm insanlığın onurudur. Bu can bu bedende olduğu sürece mücadelemiz sürecek."diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Son günlerde kan tüccarlarının şahsımız ve Kudüs'le ilgili hezeyanlarının arka planında bu hakikatin onlar tarafından da bilinmesi vardır.

Türkiye artık bu artan gücüyle mazlumlara umut, zalimlere korku veriyor. İşte siz de gördünüz. Geçen gün bir tanesi çıkmış, ecdadın emaneti olan Silvan Kitabesini vermediğimiz için bize nefret kusuyor. Kim olduğunu anladınız değil mi? Anladınız mı?

Siz anladıysanız mesele kalmadı. İlk kıblemiz Kudüs-ü Şerif'le ilgili hadsiz ifadeler kullanarak kendince bir şeyler deniyor. Biz elbette onların ne yapmaya çalıştığının bilincindeyiz.

Elinde 65 bin Gazzeli mazlumun kanı olan canilere şunu söylüyorum: Kudüs, Müslümanlarla birlikte tüm insanlığın onurudur, izzetidir, şerefidir.

"BİZ ABDÜLHAMİD'LERİN TORUNUYUZ, AYNI YOLDAYIZ"

Kudüs'ü savunmak, barışı ve insanlığın ortak değerlerini savunmaktır. Kudüs'e yönelik her saldırı, karşısında bu mübarek beldeye, bu övülmüş şehre karasevdalı serdengeçtileri bulacaktır. Çıkmış bir de utanmadan halen kitabenin peşine düşüyor. Değil size o kitabeyi, Kudüs-ü Şerif'e ait tek bir çakıl taşını dahi vermeyiz.

Sultan Abdülhamid verdi mi? Alabildiniz mi? Biz Sultan Abdülhamid'lerin torunlarıyız. Aynı yolda gidiyoruz. Bu can bu tende olduğu müddetçe, Allah'ın izniyle, ecdadın emanetlerine sahip çıkacak, Kudüs'ten elimizi hiç çekmeyeceğiz. İşgalciler istemese dahi biz, Müslümanlarla birlikte tüm inançların hakkını savunmaya devam edeceğiz.

Hangi sinsi hesabı yaparsa yapsınlar, 1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız ve egemen bir Filistin devleti kuruluncaya dek mücadelemiz sürecek. Sokaklarından süt ve bal akan kutsal şehre, tarihte olduğu gibi, kalıcı huzur yarın gelecek. Rabbim, inanıyorum ki bize bunun gerçekleştiğini görmeyi nasip edecek.

Buradan, 23 aydır maruz kaldıkları onca barbarlığa rağmen topraklarını terk etmeyen Gazzeli kardeşlerimizi bir kez daha hürmetle selamlıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

"HER BİR GENÇ ARKADAŞIMA SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM"

"GENÇLERİN HEYECANI BENİ FARKLI BİR RUH İKLİMİNE GÖTÜRÜYOR"

"GENÇLERİMİZ CESARETİYLE GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN TAŞLARINI DÖŞÜYOR"

"GÖZLERİNİZDEKİ IŞIK HİÇ SÖNMESİN"

TEKNOFEST'E KATILIM SAYISI

TEKNOFEST'E DAVET

"HER AŞAMADA ADETA CANIMIZI ORTAYA KOYARAK GELDİK"

"TÜRKİYE'NİN BAŞARISININ GERİSİNDE YILMADAN MÜCADELE EDEN VATAN EVLATLARI VAR"

"DAHA GURUR VERİCİ MÜJDELERİMİZ OLACAK"

"EMİN ADIMLARLA HEDEFE YÜRÜYORUZ"

İlber Ortaylı'nın çay yorumu Rizelileri kızdırdı

Gaziantep- Nizip kara yolunda korkunç kaza: 2'si ağır 6 yaralı