haberci
Efsanevi Üye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen'in ulaştığı noktada, Merhum Akif İnan'ın hayal ettiği hareketin gerçeğe dönüştüğünü memnuniyetle gözlemlediklerini belirterek, "Emanetin doğru ellerde olduğunu, ekilen tohumların yeşerdiğini, dikilen fidanların meyve verdiğini gururla görüyoruz." dedi.
Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen ve Memur-Sen'in 30. Yıl Vefa Buluşması'na katıldı. Memur-Sen camiasına selam gönderen Erdoğan, ülke ve millet için çalışan, üreten, Türkiye'nin geleceği için emek harcayan tüm Memur-Sen üyelerine ve kamu görevlilerine sevgi ve selamlarını iletti. Memur-Sen 30. Yıl Vefa Buluşması'nda kamu görevlileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve ekibine, Genç Memur-Sen üyelerine bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederek, "Başarılarla dolu, mücadele dolu, azimli ve gayretli 30 yılı geride bırakan Memur-Sen ailesinin tüm üyelerini kutluyorum. Bu çatı altında görev alan ve alın terini fikirle, bereketle, çalışkanlıkla süsleyen tüm kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.
Erdoğan, "Bütün giysileri yırtıp atsak yeridir, bizim için sadakat elbiseleri yeterlidir" mısralarının sahibi olan Memur-Sen'in Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ı anarak, "Hayatını hak ve hakikat mücadelesine adamış, kalemi, duruşu ve cesaretiyle nesillere örnek olmuş Akif İnan ağabeyimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum." diye ekledi.
Erdoğan, Memur-Sen'in, türlü zorluklara, gizli açık baskılara ve yasaklara rağmen kurulduğunu ve bugün 30. yılını kutladığını vurgulayarak, "Memur-Sen'in elde ettiği başarıları görünce, Merhum Akif İnan'ın hayal ettiği hareketin gerçeğe dönüştüğünü memnuniyetle gözlemliyoruz. Emanetin doğru ellerde olduğunu, ekilen tohumların yeşerdiğini, dikilen fidanların meyve verdiğini gururla izliyoruz." dedi.
Devam edecek...