Son Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un Yeni Modeli T10F'yi Test Etti!

Credits
1.241.414
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un yeni modeli T10F'yi test etti. Erdoğan, test sürüşü sırasında aracı değerlendirirken 'Maşallah Barekallah' ifadesini kullanarak memnuniyetini dile getirdi.

Ülkemizin otomotiv sektöründeki en önemli yatırımlarından biri olan Togg'un yeni modeli T10F, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından test edildi. Test sürüşü, Togg'un üretim tesislerinde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, T10F'nin direksiyonuna geçerek aracın performansını ve sürüş konforunu değerlendirdi.

Erdoğan, test sürüşü sonrası yaptığı açıklamada, Togg'un Türkiye'nin teknolojik kabiliyetini ve üretim gücünü temsil ettiğini belirtti. 'T10F, yerli ve milli kaynaklarla geliştirilmiş bir araç olarak gurur verici. İnşallah bu araçlar, ülkemizin otomotiv sektöründeki gücünü daha da artıracak' dedi. Erdoğan ayrıca, Togg'un gelecekteki modellerinin de heyecanla beklendiğini ifade etti.

Togg'un yeni modeli T10F, teknoloji ve tasarım bakımından dikkat çekici özelliklere sahip. Elektrikli motor, uzun menzil kapasitesi ve gelişmiş güvenlik sistemleri, aracı uluslararası pazarlarda da rekabetçi bir konuma getirmeyi hedefliyor. Togg, 2023 yılı sonuna kadar T10F'nin seri üretimine başlamayı planlıyor.

Eski Savcı Zekeriya Öz Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

Galatasaray'da Transfer Heyecanı: Victor Osimhen İddiaları

Benzer Konular

Giriş: Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg, yeni modeli T10F ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bu yeni modelin test sürüşünü gerçekleştirdi ve araç hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gelişme: Togg'un yeni modeli T10F...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil markası Togg'un yeni modeli T10F'yi test etmek için direksiyon başına geçti. Erdoğan, yerli üretimin gurur kaynaklarından biri olan Togg'un son modeli ile ilgili deneyimlerini paylaştı. Togg'un T10F modeli, ileri teknoloji özellikleri ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un Yeni Modeli ile Test Sürüşü Gerçekleştirdi Türkiye'nin otomotiv sektöründeki yerli ve milli gururu Togg'un yeni modeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından test edildi. Erdoğan, Togg'un üretim tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte, markanın yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un yeni sedan modeli olan T10F'nin test sürüşünü gerçekleştirdi. Bu etkinlik, Türkiye'nin otomotiv sektöründe yerli üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Cumhurbaşkanlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un yeni modelini test etti. Bu gelişme, Togg'un üretim sürecindeki ilerlemeyi gözler önüne sererken, Türkiye'nin otomotiv sektöründeki hedeflerine olan güveni de artırdı. Gelişme Süreci Togg, Türkiye'nin otomotiv...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  1. Konular

1. 1.281.788
  2. Mesajlar

1. 1.680.127
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri