Son Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir'deki saldırıya ilişkin ilk açıklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.273
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir'deki saldırıya ilişkin ilk açıklama

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde İzmir'deki saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, olayın tüm bağlantılarıyla araştırıldığını kaydetti. Erdoğan, "Şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize şifalar diliyorum" dedi.

İzmir güne hain saldırıyla uyandı...

Balçova ilçesinde bulunan Salih İşgören Polis Merkezi'ne yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

16 yaşındaki saldırgan, kar maskesi takıp karakola ateş açtı.

İKİ POLİS ŞEHİT OLDU

Saldırıda iki polis şehit oldu, ikisi polis üç kişi yaralandı.

Yaralı polislerden birinin durumu ağır.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Polis saldırganı gözaltına alırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaşanan saldırıya ilişkin ilk açıklama geldi.

"SALDIRGANIN TÜM BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR"

Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki silahlı saldırıyı gerçekleştiren 16 yaşındaki saldırganın bağlantılarının araştırıldığını söyledi.

Erdoğan,"Saldırıda şehit olan polislerimize rahmet diliyorum."dedi.

"TÜM EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şunları kaydetti:

İstanbul'da iki grup arasında yumruk yumruğa kavga çıktı

Antalya'da oto elektrik ustası traktörün altında can verdi

Benzer Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. "Bu sabah polis merkezine yönelik silahlı saldırı sonucunda 2 polisimiz şehit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
İzmir'deki saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı "İzmir'in Balçova ilçesindeki Salih İşgören Polis Merkezi'ne yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı lanetliyorum. Saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Olayla ilgili İzmir Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'muhtarlıkların kapanmasına' ilişkin açıklama Malatya'da 300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Tören'i düzenleniyor... Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada önemli açıklamalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Abdulkadir Uraloğlu: Saldırıda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum İzmir'in Balçova ilçesinde Salih İşgören Polis Merkezi'ne yönelik bu sabah 16 yaşında bir çocuğun pompalı tüfekle yaptığı saldırıda, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile Polis Memuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya'da depremzede aileye ziyaret Asrın felaketinin yaraları sarılıyor... 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremler, birçok ilimizde yıkıma ve can kayıplarına sebep oldu. Tüm Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrası devlet ve millet, ele ele vererek büyük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
  1. Konular

1. 1.280.933
  2. Mesajlar

1. 1.678.123
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri