Modoratör
Efsanevi Üye
Dacia Sandero neden ucuz?
Aksine, Dacia piyasadaki fiyat/performans oranı en yüksek otomobillerden biri. Dacia Sandero neden çok ucuz sorusunun cevabı onun amacında gizli: "En uygun fiyatlara çekici bir otomobil alternatifi sunabilmek." Yani aslında ucuz ve vasat değil, uygun ve yeterli.
Dacia Sandero bir depo ile kaç km gider?
Yakıt deposu hacmi 50 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 3.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.8 lt/100km ve ortalama olarak da 3.8 lt/100km yakıt tüketiyor.
Dacia Sandero 1.5 dci yakıt deposu kaç litre?
Dacia Sandero 1.5 dci yakıt deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.6 lt.
Sandero ne demek?
Sandero ne demek?
Dacia Sandero, 2007 yılından bu yana Fransız otomobil üreticisi Renault ve Renault'un ikinci üreticisi olan Roman otomobil üretici Dacia tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan B segmenti hatchbacktir.
Stepway nasıl bir araç?
araçta 1.6lt 90hp benzinli ya da 70hp dci motor görev alıyor. ncap testlerinden ancak 3 yıldız alabilen sandero'nun yerden yüksek modelidir. aman dikkat denilmelidir. neredeyse bir tahtanın direksiyon, motor ve 4 lastik takılmış halidir. arabanın fasılalı silecek özelliği dahi yoktur.
Dacia Sandero yedek depo kaç litre?
Dacia Sandero-Stepway – 999 cc, 101 hp aracın, yakıt deposu 50 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 4.70 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 50 litrelik tam bir depo ile ortalama 1063 km yol gitmektedir.
Dacia Sandero kilometrede ne kadar yakıyor?
Dacia Sandero kilometrede ne kadar yakıyor?
J Segment içinde bulunan Dacia Sandero-Stepway, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 50 litrelik deposu ile şehir içinde 4.10 lt/100km, şehir dışında 3.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 3.90 lt/100km sahiptir.
Dacia Sandero 2012 mazot deposu kaç litre?
Dacia Sandero 2012 mazot deposu kaç litre?
Teknik özellikler Dacia Sandero II Stepway 1.5 dCi (90 bg) FAP 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
Genel bilgi
Yakıt deposu hacmi | 50 Lt 13.21 US gal | 11 UK gal
Boyutlar
Uzunluk | 4081 mm 160.67 in.
Genişlik | 1732 mm 68.19 in.
Dacia Sandero SUV mu?
MACERACI SUV RUHU. Dinamik ön tasarımı, yepyeni jantları ve yerden yüksekliği modele güçlü bir SUV duruşu kazandırıyor. Yeni Y şeklindeki ışık imzalı LED farlar, ön tasarıma kattığı derinlik sayesinde modelin karakterini daha da güçlendiriyor.
Sandero kimin?
Dacia markasının ikinci büyük lansmanı ise 2008 yılında Sandero oldu.
Dacia Sandero Stepway hangi ülkenin?
Dacia Sandero Stepway hangi ülkenin?
Dacia, 1966 senesinde Romanya hükümetinin açmış bulunduğu ihale neticesinde kurulmuş olan, adını da Romanya topraklarının eski ismi Daçya'dan almış bulunan, 1999 senesinde Renault bünyesine geçen bir Romanyalı otomobil üreticisidir. Bununla birlikte Renault'un Romanya içerisindeki markasıdır.
Dacia Sandero Stepway 2021 mazot deposu kaç litre?
Dacia Sandero Stepway 2021 mazot deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.1 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.4 lt.
Dacia Sandero 2020 deposu kaç litre?
2020 Dacia Sandero Stepway 1.0 Eco-G Bir Depo Kaç Km? Dacia Sandero-Stepway – 999 cc, 101 hp aracın, yakıt deposu 50 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 4.70 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 50 litrelik tam bir depo ile ortalama 1063 km yol gitmektedir.