Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi?
"Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" diyen Aysun Kayacı, 21 yıl sonra ilk kez konuştu. 20 yaşındayken katıldığı programda "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" dediği için eleştirilmeye devam eden Aysun Kayacı pişman oldu. "Yeter artık düşsünler yakamdan" diyerek isyan eden Kayacı, "Söylediğim an pişman oldum.Aysun Kayacı ne zaman söyledi?
Manken Aysun Kayacı, 2008 yılında katıldığı bir tartışma programında "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çobanla benim oyum eşit mesela" dediği için tepki çekmişti.Köydeki ile benim oyum bir mi?
Köydeki ile benim oyum bir mi?bu vesileyle "dağdaki çoban ile 'benim' oyum bir değil" önermesinin sanıldığı kadar yanlış olmadığını görmekteyiz. çünkü oy vermek bir hak değil, bir görevdir, sorumluluktur. bu vazifeyi ifaya yetenekli kişiler ise halkın tümü değil, bir kısmı olacaktır.
Aysun Kayacı neden gündem oldu?
Dolar kurunun TL karşısındaki yükselişi devam ederken bir döneme damga vuran isimlerde Aysun Kayacı enteresan bir şekilde sosyal medyada TT listesine girdi. Doların yükselişinden dert yanan sosyal medya kullanıcıları Aysun Kayacı'nın "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözünü hatırlatarak göndermede bulundu.Aysun Kayacı kimlerle evlendi?
2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra'ya yerleşen ve uzun yıllardır babasıyla küs olduğu bilenen Aysun Kayacı'nın babasının cenazeye katılmadığı görülürken, Selahattin Kayacı'nın yakınları ve arkadaşları katıldı. 27 Ekim 2012'de bankacı Efe Kapancı ile evlenen Aysun Kayacı Londra'da yaşıyor.Aysun Kayacı annesi kimdir?
Aysun Kayacı annesi kimdir?Asuman KayacıAysun Kayacı / Annesi