haberci
Efsanevi Üye

Dağlıoğlu Group, Tehmash-BG OOD'un Fabrika Çatısına Güneş Enerjisi Santrali Kurarak Yenilenebilir Enerjiye Destek Veriyor
Dağlıoğlu Group'un enerji alanındaki önemi her geçen gün artmaya devam ediyor. Bulgaristan'daki Tehmash-BG OOD'un fabrikasına kurulan depolamalı Güneş Enerjisi Santrali projesi, sürdürülebilir üretim hedeflerine büyük bir adım daha atmalarını sağladı.
Sınır Tanımayan Çevreci Yaklaşım
Erol Dağlıoğlu, Dağlıoğlu Group'un Yönetim Kurulu Başkanı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yenilenebilir enerjiye verdiğimiz önem sadece Türkiye ile sınırlı kalmıyor, faaliyet gösterdiğimiz her ülkede devam ediyor. Bulgaristan'daki bu yatırımımız sayesinde çevreyi korumakla kalmıyor, aynı zamanda enerji maliyetlerimizi de düşürüyoruz" dedi.
Yüksek Teknolojiyle Enerji Üretimi
Dağlıoğlu Enerji-PowerED, enerji sektöründe sadece üretim değil, aynı zamanda depolama teknolojileriyle de öne çıkıyor. Bulgaristan'daki projede kullanılan sistemler, güneş enerjisini depolayarak kesintisiz enerji kullanımını sağlıyor. Bu sayede karbon salınımı azalırken enerji güvenliği de artıyor.
Sürdürülebilirlik İlkesiyle Adım Atıyorlar
Dağlıoğlu Group, "Enerjinin her yerindeyiz" vizyonuyla hareket ederek, yenilenebilir enerji yatırımlarını ve çevreci enerji çözümlerini yaygınlaştırmayı hedefliyor. Grup, çevreye duyarlı iş modelleriyle örnek olmaya devam ediyor ve enerji sektöründe sürdürülebilirliği her zaman ön planda tutuyor.