Modoratör
Yeni Üye
Dainese anlamı nedir?
D-Dry Dainese onların su geçirmez giyim üretim için üreten özel bir malzemedir.Süreç tescilli olduğundan, Dainese çok daha düşük bir maliyetle su geçirmez / nefes alabilir membran verebilmektedir.
Dainese nerede üretiliyor?
Dainese nerede üretiliyor?
türkiye mümessili teşvikiye'de bulunan sheriff's office *'tir.
Prohel hangi ülke?
Pakistan merkezli hizmet veren markanın ürünleri her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunabiliyor. Böylece motosiklet kullanıcıları bütçelerine uygun koruma ve yardımcı ekipmanları rahatlıkla edinebiliyorlar. Prohel markası sürücülere boyunluk, maske, mont, bellik, dizlik gibi koruma ekipmanları sunuyor.
Prosev alınır mı?
Prosev alınır mı?
Tavsiye etmiyorum, aldım bir sene olmadan donuna kadar su alıyor mont. yırtıldı felan soğuğa karşı iyi ama yağmurda sıfır. Dört mevsim olayı apayrı bir saçmalık zaten.yazın yazlık kışın sürekli biniyorsan kışlık almalısın.sonra aldım ıslandım olursunuz ya çok soğuk alıyor gibi şikayetler mutlaka olur.
Prosev ne malı?
prosev pakistan malı, prohel taiwan malı. revit çin üretimi, üçünü toplasan bir mont etmiyor. ama revit takım 600 tl. klasik italyan kazığı.
Deri mont üşütür mü?
Deri mont üşütür mü?
deri mont ya da içlikli mont esinti geçirmez. tekstil/içlikli mont deriye nazaran daha iyi hava giriş çıkışı sağlar. montun içi dışı arasında ne kadar az hava akışı olursa o kadar çok terlersin. bu sıcak terlemesi de değil, soğukta da olsa havasızlıktan ter salgılar vücut.
Yağmurda deri mont giyilir mi?
-Deri eğer iyi işlenmezse kokar. -Yağmurda karda giyilmez. -Suyla teması halinde asılıp kuruması beklenir.
Prosev hangi ülkenin malı?
Prosev hangi ülkenin malı?
Prohel hangi ülkenin markası?
Prosev pantolon nasıl?
Prosev pantolon nasıl?
Su geçirmez özellikli kumaş teknolojisi aynı zamanda rüzgara karşı da dayanıklı olduğu için motosiklet üzerinde tüm ters giden doğa koşullarına karşı sadece sürüş keyfinize odaklanmanız mümkün oluyor. Prosev titanyum pantolon özelliğine sahip olduğu için olası bir kaza anında vücudunuzu çok iyi bir şekilde koruyor.
Deri mont sıcak tutar mı?
Deri kumaş, gerçek olduğu takdir de sıcak tutma gibi bir özelliği bulunmaktadır. Ancak suni derilerde sıcak tutma özelliği bulunmamaktadır.
Yağmurlu havada deri bot giyilir mi?
Yağmurlu havada deri bot giyilir mi?
Deri ve süet ürünlerin karlı havalarda kullanımı sonrası, karın asitli yapısından dolayı ayakkabınızın üzerinde beyaz lekeler oluşabilir. Bu bakımdan aşırı karlı ve yağmurlu havalarda bu ürünlerin giyilmesi önerilmez.
Prosev nasıl bir marka?
prosev pakistan malı, prohel taiwan malı. revit çin üretimi, üçünü toplasan bir mont etmiyor. ama revit takım 600 tl. klasik italyan kazığı. tekstilde imalat ihracat devi türkiyemde bir motosiklet montu üretilmiyor. bütün bu piyasanın kaymağını dandik boktan italyan malları götürüyor.
Prohel pantolon nasıl?
Prohel pantolon nasıl?
Prohel Spider 2 Pantolon yüksek kaliteli kumaşlardan üretilip son derece güvenlik sağlayan pantolon modelidir. Avrupa güvenlik standartlarına uygun CE onaylı diz ve kalça korumaya sahiptir, sürtünme ve aşınmaya karşı dayanıklı Duratex 600D kumaş ile güvenlikten ödün vermez.