Modoratör
Yeni Üye
Danışmanlık nasıl yapılır?
İhtiyaç duyduğunuz hizmet ve bu hizmet sürecinde beklediğiniz çözümler detaylandırılarak danışmana iletilir. Danışman kişi veya kurumlar, yapılan iş tarifi sonrası teknik ve mali tekliflerini sunarlar. Gelen teklifler arasında yapacağınız tercih sonrası sözleşme imzalanır, hizmetin alım süreci başlatılır.
Lise sonrası eğitim danışmanlığı nasıl olunur?
Nasıl Eğitim Danışmanı Olunur? Eğitim danışmanı olmak için, en az lise mezunu olma şartı aranmaktadır. Çeşitli kurumların verdiği eğitim danışmanı ilanına başvurmak yeterlidir.
Kimler yönetim danışmanı olabilir?
Kimler yönetim danışmanı olabilir?
Üniversitelerin İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü'nden mezun olan kişiler yönetim danışmanı olarak çalışabilir. Bu bölümde eğitim almayıp sertifika programlarına katılarak da yönetim danışmanı olarak çalışılabilir.
Danışmanlık şirketleri ne işe yarar?
Herhangi bir alanda uzmanlık sahibi olan kişiler, deneyimleri ve bilgi birikimleri doğrultusunda başvuran kişiye her noktada yardımcı olur. Danışmanlık şirketleri sayesinde muhasebe işlerinden pazarlama sektörüne kadar birden fazla alanda yardım almak mümkün hale gelir.
Eğitim danışmanı nasıl olunur?
Eğitim danışmanı olmak için en az lise mezunu olmalısınız. Bu konularda eğitim veren kurumların eğitim programlarına katılarak alacağınız eğitim danışmanlığı sertifikası ile eğitim danışmanlığı yapabilirsiniz.
Eğitim danışmanlığı sertifikası nasıl alınır?
Eğitim danışmanlığı sertifikası nasıl alınır?
Koçluk sertifikası eğitimi veren bir eğitime kurumuna kaydınızı olun. Eğitim kurumunun verdiği sertifika üniversite onaylı olmalıdır, buna dikkat edin. Eğitim Koçluğu Eğitimi için kayıt işlerini tamamlayın. Eğitim ve sınavı başarı ile tamamladıktan sonra Eğitim Koçluğu Sertifikası sahibi olabilirsiniz.
Nasil aile danışmanı olabilirim?
Aile danışmanı olmak için üniversitelerin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Psikoloji, Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Tıp veya Hemşirelik bölümlerinden mezun olmak gerekir. Bu bölümlerden birini bitirenler Aile Danışmanlığı Eğitimi alarak bu mesleği icra ederler.