Modoratör
Efsanevi Üye
Darüşşafaka da kimler görev almaktadır?
Annesi veya babası hayatta olmayan, ailesinin maddi durumu yetersiz, ilkokul dördüncü sınıf öğrencisi olan, T.C. vatandaşı, sağlık veya diğer yönlerden yatılı okula kabulünde sakınca bulunmayan her çocuk başvurabilir.
YouTube bağış sistemi nedir?
YouTube bağış sistemi nedir?
YouTube Bağış, içerik üreticilerin ve hayranların YouTube üzerinden bağış yaparak etkileşimlerini güçlendirmeleri için tasarlanmıştır. Bazı video ve canlı yayınlar size, videoyu oluşturan içerik üreticinin desteklediği, kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa bağış yapma seçeneği sunar. YouTube tüm işlem ücretlerini karşılar.
YouTube bağış nasıl yapılır?
Hayranlarınız, eklenen videodaki veya canlı sohbetteki bağış düğmesiyle bağış yapabilir.
- YouTube Studio'da oturum açın.
- Sol menüden Para Kazanma'yı, ardından Bağış'ı seçin.
- Başlayın Bağış toplama etkinliği oluştur'u tıklayın.
- Desteklemek istediğiniz uygun 501(c)(3) ABD sivil toplum kuruluşunu seçin.
Darüşşafaka'ya kimler kabul ediliyor?
Darüşşafaka'ya kimler kabul ediliyor?
Darüşşafaka Giriş Sınavı başvuru şartları
- T.C. vatandaşı olması
- Annesinin ve/veya babasının hayatta olmaması
- Ailenin maddi durumunun öğrenimini sürdürmesine yeterli olmaması
- 2010 ya da daha sonraki yıllarda doğmuş olması (Yaş düzeltmesi geçersizdir.)
- 2020-2021 eğitim-öğretim yılında ilkokul 4. sınıf öğrencisi olması
Darüşşafaka devlet kurumu mu?
Bir sivil toplum kuruluşu olan Darüşşafaka Cemiyeti varlığını hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların bağışlarıyla sürdürmektedir .
Neden bağış yaparız?
Neden bağış yaparız?
Tüm dünya çapında bizden daha avantajsız durumda olanlara ulaşmanın ve onlara yardım etmenin en iyi yolu bağış yapmak. Bağış, sadece tek bir kişinin hayatında değişim yaratmakla kalmıyor; toplumsal ve hatta global ölçekte fırsat eşitliğine katkı sağlıyor.
Nasıl bağış yapabiliriz?
Bağış Yöntemleri
- 168 Çağrı Merkezi.
- İnternetten Online ve Düzenli Bağış
- Banka Yolu İle Bağış
- PTT Yolu İle Bağış
- 2868 SMS Bağışı
- 3965 Düzenli SMS Bağışı
- Kızılay Şubeleri İle Bağış
- Yurt Dışından Bağış
Katıl butonu nerede?
Katıl butonu nerede?
Katıl butonu, kanalların yada videoların abone ol düğmelerinin yanında görülüyor. 'Katıl' özelliği, kanal takipçilerinin kanal sahibini aylık bağışla desteklemelerini sağlar.
Darüşşafaka her yıl kaç öğrenci alıyor?
Bugün Türkiye'nin dört bir yanından sınavla seçilen 1.000'e yakın öğrenci, İstanbul Maslak'taki Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda, 9 yıl süreyle tam burslu ve yatılı okuyor. Yabancı dil ağırlıklı kaliteli bir eğitim sürecinden geçen öğrenciler, sosyal ve kültürel anlamda da tam donanımlı bireyler olarak yetişiyor.
Darüşşafaka paralı mı?
Darüşşafaka paralı mı?
Bir sivil toplum örgütü tarafından açılan ilk özel okul olarak 1873'ten bu yana varlığını sürdüren Darüşşafaka Eğitim Kurumları, babası veya annesi hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli çocuklara 5. sınıftan liseyi bitirinceye kadar tam burslu, yatılı ve kolej seviyesinde İngilizce eğitim veriyor.