• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

David Beckham esi kimdir?

Kalcayi sikip birakmak kucultur mu?

6 Kasim hangi ozel gun?

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

David Beckham eşi kimdir?

Victoria BeckhamDavid Beckham / Eşi (e. 1999)Victoria Caroline Beckham, İngiliz iş kadını, moda tasarımcısı, model ve şarkıcı. Erkek kardeşi Christian ve kız kardeşi Lousie adındadır. 1990'lı yıllara damgasını vuran Spice Girls adlı müzik grubunun "Posh" lakaplı üyesidir. Kendi adlarıyla çıkardıkları dvb adlı marka vardır. Vikipedi

Victoria Beckham aslen nereli?

Harlow, Birleşik KrallıkVictoria Beckham / Doğum yeriHarlow, Birleşik Krallık'ın İngiltere ülkesinin Doğu İngiltere bölgesinde Essex Kontluğu'nda yer alan bir kenttir. Kentin toplam nüfusu 87.067'dir. Vikipedi

Victoria David Beckham kaç çocuğu var?

Victoria David Beckham kaç çocuğu var?
Eski futbol yıldızı 46 yaşındaki David Beckham ile 47 yaşındaki eşi eski pop şarkıcısı Victoria'nın 4 tane çocuğu var. Brooklyn, Romeo, Cruz ve Harper.

Victoria Beckham ne zaman evlendi?

4 Temmuz 1999 (David Beckham)Victoria Beckham / Evlilik tarihi

Victoria Beckham dini nedir?

1-Beckham'ın ön adı David, David bir Yahudi ismidir. 2-Beckham, İngiltere'de Yahudilerin en çok yaşadığı yer olan Essex bölgesinde doğmuştur. 3-Beckham, bir Yahudi firması olan Marks and Spencer'ın daimi müşterisidir. 4-Beckham, Victoria ile Yahudi dininin gereklerine göre evlenmiştir.

Victoria Beckham neden gülmüyor?

Victoria Beckham neden gülmüyor?
Tüm davetlerde verdiği ciddi pozlarla bilinen moda tasarımcısı ve ikonu Beckham'ın neden hiç gülümsemediği merak konusuydu. 2015 yılında Vogue dergisine verdiği röportajda, "İçimden gülüyorum ama moda dünyasına karşı bir sorumluluğum olduğunu hissediyorum" demişti.

Victoria Beckham kaç yasında?

48 yaşında (17 Nisan 1974)Victoria Beckham / Yaş

Victoria Beckham evli mi?

David BeckhamVictoria Beckham / Eşi (e. 1999)

Victoria Beckham boyu kaç cm?

Victoria Beckham boyu kaç cm?
1,63 mVictoria Beckham / Boy

Nicola anne Peltz nereli?

Westchester County, New York, ABDNicola Peltz / Doğum yeri

Victoria Caroline Beckham, İngiliz iş kadını, moda tasarımcısı, model ve şarkıcıdır. 1999 yılında eski futbol yıldızı David Beckham ile evlenmiştir. Çiftin 4 çocuğu vardır: Brooklyn, Romeo, Cruz ve Harper.

Victoria Beckham aslen Harlow, Birleşik Krallık'ta doğmuştur. Harlow, Birleşik Krallık'ın İngiltere ülkesinin Doğu İngiltere bölgesinde Essex Kontluğu'nda yer alan bir kenttir.

Victoria Beckham 17 Nisan 1974 doğumludur ve şu anda 48 yaşındadır.

Victoria Beckham'ın boyu 1,63 metredir.

Victoria Beckham genellikle ciddi pozlar verdiği için fotoğraflarında pek gülümsemediği bilinmektedir. Vogue dergisine verdiği bir röportajda ise "İçimden gülüyorum ama moda dünyasına karşı bir sorumluluğum olduğunu hissediyorum" demiştir.

Nicola Anne Peltz ise Westchester County, New York, ABD'de doğmuştur.

Kalcayi sikip birakmak kucultur mu?

6 Kasim hangi ozel gun?

1. Konular

1. 1.283.940
  2. Mesajlar

1. 1.687.015
  3. Kullanıcılar

1. 32.588
  4. Son üye

Geri
Üst Alt