- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
Delikanlı Sadi nerenin şivesi?
edit: ilk entry' ye cevaben: sadi'nin şivesi diyarbakır qırıx'larının şivesidir. kırmızı oda dizisinde erkan petekkaya "delikanlı sadi" rolünü resmen yaşıyor. gerçekten bu rollere çok giden bir oyuncu.
Kırmızı Oda Sadi kimin hikayesi?
Erkan Petekkaya'nın hayat verdiği Delikanlı Sadi, Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanış bir karakter. Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi olarak aktarılan karakterin gerçek hayattaki karşılığı Delikanlı Hüseyin. Düzenli olarak doktor hanıma seansa gelen bir karakter.
kırmızı oda adlı dizide erkan petekkaya'nın çocukluğunu canlandıran çocuk aktör tarafından tıpkı kendisi gibi çok tatlı söylenmekte olan türkü… edit: link eklendi.
Kırmızı Oda Sadi hangi şivesi?
Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynamıştır. Kırmızı oda dizisinde Diyarbakır şivesi ile konuşan çocuk yaşta sokağa atılmış Sadi karakterini canlandırmaktadır.
Kadir Bertan kimdir?
Çocuk oyuncu. 2012 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafı Ağrılıdır. İlkokul öğrenimine devam etmekte olan Bertan, oyunculuğa 2020 yılında Aşkın Gönül Yazısı isimli sinema filminde rol alarak başladı.
Erkan Petekkaya Acuna ne dedi?
Ilıcalı'yı hedef alan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Petekkaya daha sonra bu paylaşımı kaldırarak, oynadığı diziden bir sahne paylaşmıştı.
Kırmızı Oda Binnur Kaya kimi canlandırıyor?
Ana karakterler Doktor Manolya Yadigaroğlu / Doktor Hanım (Binnur Kaya): Kliniğin sahibi ve yılların tecrübesine sahip olan psikiyatr. Aydın ile evlidir.
Yiğit Özşener, 6 Nisan 1972'de doğdu. Yiğit Özşener, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden 1996 yılında mezun oldu.
Yollar Seni Gide Gide Usandım türküsü hangi yörenin?
YOLLAR SENİ GİDE GİDE USANDIM
Yollar Seni Gide Gide Usandım türküsü hangi yöreye aittir?
AYDIN ŞENGÜL (Devamla) – "Yollar seni gide gide usandım/ Ayağıma diken battı, gül sandım." Malatya yöresi türküsü.
Kırmızı Oda Kadir Bertan nereli?
2012 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafı Ağrılıdır. İlkokul öğrenimine devam etmekte olan Bertan, oyunculuğa 2020 yılında Aşkın Gönül Yazısı isimli sinema filminde rol alarak başladı.
Delikanlı Sadi gençliği kim oynuyor?
İşte Kırmızı Oda Sadi'nin gençliğini canlandıran Baran Bölükbaşı hakkında bilgiler… Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda Baran Bölükbaşı da dahil oldu. Baran Bölükbaşı Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterinin gençliğini canlandırıyor. İşte Kırmızı Oda Sadi'nin gençliği hakkında bilgiler…