- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.607
- Meslek
- Webmaster
Demet Akalın rekor söz müzik kime ait?
"Rekor", Demet Akalın'ın Rekor albümünün 2. teklisidir. Şarkının söz ve müziği Gökhan Şahin'e, düzenlemesi ise Emrah Karaduman'a aittir.
Demet Akalın Sebebim kaç yılı?
Demet Akalın Sebebim kaç yılı?
Video klipleri
Şarkı | Yıl | Şarkıcı(lar)
"Sebebim" | 1996 | Demet Akalın
"Asla Affedilmez" | 1997 | Demet Akalın
"Sakın Vazgeçme" | 1997 | Demet Akalın
"Senin Anan Güzel mi?" | 2000 | Demet Akalın
Demet Akalın kaç yaşında ünlü oldu?
Demet Akalın kaç yaşında ünlü oldu?
Gölcük, Kocaeli'de doğan Demet Akalın, ilk başta mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı….
Demet Akalın
Akalın, 2011 yılında sahnede.
Doğum | 23 Nisan 1972 Gölcük, Kocaeli, Türkiye
İkamet | Beykoz, İstanbul
Eğitim | Barbaros Hayrettin Lisesi
Yıkılmadım ayaktayım ne zaman çıktı?
1998Yıkılmadım / Çıkış tarihi
Demet Akalın a ne oldu hasta mı?
Demet Akalın a ne oldu hasta mı?
Bu sabah hastane odasından paylaşım yapan Akalın, bir operasyon geçirdiğini duyurdu. Her anını Instagram hesabından paylaşan Demet Akalın, hasta yatağında çektiği bir fotoğrafı paylaşarak "Dün 4 saatlik bir ameliyat geçirdim. Göğüs ağrılarından kurtaran Aylin hocama teşekkürler" ifadelerini kullandı.
Evli Mutlu Cocuklu sarkisi ne zaman cikti?
Evli Mutlu Cocuklu sarkisi ne zaman cikti?
"Evli, Mutlu, Çocuklu", Demet Akalın'ın Zirve albümünün ikinci klibidir. İlk kez Kral TV'de 27 Mayıs 2010 tarihinde yayınlanmıştır.
Mahsun Kırmızıgül Yoruldum albümü ne zaman çıktı?
2000Yoruldum / Çıkış tarihi
Prestij Müzik ne oldu?
Prestij Müzik ne oldu?
2003 yılında Popüler Müzik ve Sistem Müzik'le beraber iflas etmiştir. Daha sonra Belis Müzik devamı kurulduktan sonra uzun sürmedi. 2005 yılında kapandı. 2007 yılında Hilmi Topaloğlu'nun vefatından sonrası oğullarından Okan Topaloğlu ve Gürkan Topaloğlu tarafından yeniden kuruldu.
Demet Akalın da estetik var mı?
Demet Akalın da estetik var mı?
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde dudaklarına dolgu yaptırdı. Öncesinde de botoks yaptıran Demet Akalın dudağındaki dolgu ile kişisel Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu. Akalın'ın yeni halini beğenen hayranlarının yanı sıra "Doğal halin daha güzeldi" yorumları yapanlarda olmuştu.
Demet Akalın neden ameliyat oldu?
Göğüs ağrılarından şikayetçi olan şarkıcı, ameliyat olduğunu takipçileriyle paylaştı. Akalın yayınladığı fotoğrafa, "Dün 4 saatlik bir ameliyat geçirdim. Göğüs ağrılarından kurtaran Aylin hocama teşekkürler" notunu düştü. Akalın'a takipçilerinden "Geçmiş olsun" mesajları geldi.
Evli Mutlu Çocuklu kimin şarkısı?
Evli Mutlu Çocuklu kimin şarkısı?
Demet AkalınEvli, Mutlu, Çocuklu / Sanatçı