haberci
Meraklı Üye
Denizli'de 192 bin 827 öğrenci sevinçli bir şekilde karnelerini aldı
Vali Coşkun, miniklerin karnelerini dağıtarak mutluluklarına ortak oldu
Denizli'de 192 bin 827 öğrenci, yaz tatiline girmenin mutluluğunu karnelerini alarak yaşadı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, ilkokul öğrencilerine karnelerini ve hediyelerini dağıtarak onların sevincine ortak oldu.
Denizli'de 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı sona erdi. Şehirdeki 784 anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseden toplam 192 bin 827 öğrenci karnelerini alırken, 15 bin 461 öğretmen de yaz tatiline girdi.
Vali Ömer Faruk Coşkun, Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu'ndaki karne töreninde miniklerle bir araya geldi. Törene Vali Coşkun'un yanı sıra Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve okul öğretmenleri de katıldı. Vali ve diğer protokol mensupları öğrencilere karnelerini ve hediyelerini bizzat takdim etti.
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, miniklerin sevincine ortak olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Karnenizi almanın ve mutluluğunuzu paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Her bir öğrencimizi tebrik ediyor ve gelecekleri için başarılar diliyoruz. Mezun olan öğrencilere de yeni eğitim hayatlarında başarılar temenni ediyoruz. Hepinizin geleceği parlak olsun. Güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.