Modoratör
Efsanevi Üye
Depo yazılımı nedir?
Depo yönetim sistemi ( WMS) , ticari faaliyet gösteren işletmelerin ürün kabul süreçlerinin veya üretim süreçlerinin ardından depo sayımı, depo yönetimi, sipariş yönetimi ve sevkiyat gibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan uygulamalara verilen isimdir.
Depo paket programları nedir?
Depo yönetim programları ile stok listeleri yapabilir, geçmiş tarihli stoklarınızı kontrol edebilir, stok miktarınızı bir bakışta görebilir, eksik mallarınız için gerekli tedbirleri alabilir, sayım sonuçlarını bir araya toplayabilir, sınırsız barkod tanımlayabilir ve hem şube hem de depo bazında performans ve …
Depo yönetimi nasıl olmalı?
Depo yönetimi nasıl olmalı?
Yeni başlayanlar için: Etkili bir depo yönetimi nasıl olmalı?
- Ürün adetlerinin kontrollerini aksatmayın.
- Depo alanınızı verimli bir şekilde organize edin.
- Stok kaydını ihmal etmeyin.
- Otomasyon programlarından faydalanmayı ihmal etmeyin.
- Entranet Stok ve Satın Alma Yönetimi size neler sunuyor?
El Terminali ve depo yazılımları nedir?
El Terminali ve depo yazılımları nedir?
El Terminali Yazılımı Nedir? El Terminali programı, el terminalinin üzerindeki işletim sisteminden ve hazır gelen programlardan farklı olarak (örneğin Elia Bilişim'in Uzman Yazılımcıları tarafından) hazırlanan ve merkezdeki yazılımınıza el terminali ile girdiğiniz verileri aktarmaya yarayan ara programdır.
Depo el terminali nasıl kullanılır?
Çünkü el terminali kullanımı son derece basit bir iştir. Nitekim el terminalinin temel çalışma mantığı barkod okuyucularla aynıdır. Başka bir deyişle, el terminalini kullanmak için ürünün barkod kısmını okutmanız yeterlidir. Barkod okutmak için ekran üzerinden barkod okuma özelliğini aktifleştirmelisiniz.
Depo programlarının firmalara sağladığı yararlar nelerdir?
Kaliteden ödün vermeden, hızlı ve verimli şekilde operasyonları yürütmeyi sağlayan depo programı; verimliliğe fayda sağlayarak işletmelerin, ortakları ve müşterileri ile uzun vadeli ilişkiler kurmasına ve rekabet avantajı elde etmesine yardımcı oluyor.