Son Konular

Depremde 2 kızı ölen acılı anne, 15 gündür kayıp kızı için yardım istedi: “Benim çocuğumu bulsunlar, bana getirsinler. Ben yatamıyorum."

Credits
1.238.246
700

6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş'ta 2 kızını kaybeden Gülistan Bozdağ, kendisi de kızı Emine Demirkoparan ile gittikleri Pazarcık ilçesindeki akrabalarının evinde enkaz altında kalarak yaralandı. Tedavileri tamamlanan ve daha sonra eşinden boşanan Gülistan Bozdağ ile kızı Emine, Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşamaya başladı. İlçeye bağlı Reşadiye Mahallesi'nde oturan Bozdağ, 23 Mart'ta evden çıkan kızı Emine Demirkoparan'dan bir daha haber alamadı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Gülistan Bozdağ'ın yaşadığı acı gerçekten yürekleri parçalıyor. Kahramanmaraş'taki depremde 2 kızını kaybetmesi ve daha sonra gittiği Pazarcık ilçesindeki enkaz altında yaralanması çok büyük bir travma yaşamasına neden olmuş. Üstelik şimdi de kayıp kızı Emine hakkında endişeli. 15 gündür kızından haber alamamak, bir anneyi ne kadar üzebilir ve yıpratabilir hiç düşündünüz mü?

Gülistan Bozdağ ve kızı Emine'nin bu zorlu süreçte yaşadıkları herkesin dikkatini çekmeli ve yardım etmek için elinden geleni yapmalı. Umarım Emine sağ salim bulunur ve bu acılı anne bir nebze olsun huzura kavuşur. Destek olmak için herkes elinden geleni yapmalı ve duyarlılık göstermeli. Gülistan Bozdağ'ın bu zorlu süreçte yanında olmak, ona güç vermek önemli.

Bu tür acı olaylar karşısında toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı canlı tutmalıyız. Umarım Emine en kısa sürede bulunur ve Gülistan annesine kavuşur. Allah sabır versin, dualarımız onlarla olsun.

1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.656
  3. Kullanıcılar

1. 31.840
  4. Son üye

Geri
Üst Alt