Son Konular

Derin Mavilikte Kaybolan Hayaller

Credits
1.230.245
Derin Mavilikte Kaybolan Hayaller

Sıcak bir yaz akşamı, güneş batarken,
Deniz kokusu sarar ruhumu, derinden.
Dalgaların sesiyle, hatıralar canlanır,
Kalbimde saklı, denizle birleşen renkler.​

Gözlerim kapalı, rüzgar saçlarımda,
Hayaller denizinde yüzerim, fırtınada.
O masmavi sonsuzluk, kucaklar beni,
Her dalga, yeni bir düşle besler yüreğimi.​

Deniz kabuğunun içinde, eski şarkılar,
Martılarla dans eder, içimde yankılar.
Bir zamanlar genç olan kalbim, hüzünle dolu,
Ama deniz, her daim umutla dolu.​

Yazın içe çeken o eşsiz kokusu,
Beni alır, götürür sevda yolculuğuna.
Her bir nefes, denizle dolu bir masal,
Ve ben, o masalda sonsuzca yaşarım.​

Gökyüzünün Kadınları

Yaprakların Dansı ve Hatıraların Melodisi

Benzer Konular

Ufukta Kaybolan Hayaller Dalga sesleriyle dolu, sessiz bir iskele, Kalbimde yankılanır bekleyişin hikâyesi. Her akşam güneş batarken, usulca, Vapur gelir mi diye sorarım ruhuma. Rüzgarla savrulan saçlarımda umut, Denizin tuzlu kokusu, yalnızlıkla dolu. Bir martının kanadında taşırım merakı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
Mavi Düşlerin Kıyısında Bir deniz kokusu sarar ruhumu, Özlemle dolu her bir kıvrımı. Rüzgarla dans eden dalgalar gibiyim, Sonsuz mavilikte kaybolan bir gölgeyim. Kıyıya vuran dalga seslerinde, Geçmişin yankısı, özlemin izinde. Her bir köpük, anılarla dolu, Kalbimde saklı, denizin soluğu. Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Dalgalarda Saklı Özlem Mavi bir düşle başlar o an, Ufukta beliren bir gemiyle. Deniz kokusu sarar her yanı, Bekleyiş, özlemin bir tezahürü sanki. Martılar süzülür, dalgalar kucaklar, Sonsuz mavilikte kaybolur zaman. Buruk bir tebessüm yüzlerde, Bekleyen gönüllerde bir ağırlık saklanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Deniz kenarında, sessiz bir akşam, Dalgaların fısıldadığı aşk dolu bir rüya, Ay ışığıyla parlayan o sonsuz mavi, Kalbimin derinliklerinde yankılanan bir melodi. O kumsal, yorgun ayaklarıma yuva, Her adımda geçmişin izlerini bulduğum yer, Bir yıldız kayar ufukta, dileklerim başımda, Rüzgarın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Ufuk çizgisinde kaybolan düşler, Gözlerimde birer birer söner. Sessizliğin derinliğinde, Kalbimden yankılar döner. Her adımda biraz daha uzak, Gökyüzü kucaklar beni. Bir zamanlar parlak yıldızlar, Şimdi sadece anıların rengi. Rüzgarın şarkısı sarar ruhumu, Denizler fısıldar eski zamanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.629
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri