Son Konular

Derin Sular Canberk Denizli resimleri

Credits
1.246.586
Canberk Doğan Denizli 9 Aralık 1988 yılında İzmir 'de doğdu Eğitim,öğretim hayatının ilkokul aşamasını İzmir Türk Koleji ve Egemenliki Milliye'de tamamladı Ortaokul aşamasını Güzelyalı İlköğretim Okulu,lise aşamasını ise Selma Yiğitalp Lisesi'nde tamamlamıştırÜniversite hazırlık döneminde spor akademisini tercih eden ve bunun üzerine yoğunlaşan Canberk sınavdan yaklaşık dört ay önce vazgeçip çizim kurslarına başlamış, yetenek sınavlarını başarıyla kazanmış ve üniversite seçimini İzmir Özel Yaşar Üniversitesi Visual Communication Design olarak yapmıştır Halen Anadolu Üniversitesi AöF Uluslararası İlişkiler bölümün de ikinci anadal eğitimi görmektedir Yanı sıra okuduğu Visual Communication Design bölümü doğruca öğrendiği fotoğrafçılık ve çizimi ise hiç bir vakit bırakmayarak günden güne kendini geliştirdi Aynı zaman da tattoo sanatın da Best in Richmond WXLR 1049FM Richmond Radio Oct 2007 ödül kazanmıştır Canberk Denizli eğitim hayatının yanına da bir çok meslek dalında etkili oldu 2007 yılında Almanya'ya gitti Burada uzun vakit kalarak mankenlik yaptı ve defilelere katıldı
*

Canberk Denizli, 9 Aralık 1988 tarihinde İzmir'de doğmuştur. İlkokul eğitimini İzmir Türk Koleji ve Egemenliki Milliye'de tamamlamış, ortaokulu Güzelyalı İlköğretim Okulu'nda, liseyi ise Selma Yiğitalp Lisesi'nde bitirmiştir. Üniversite hazırlık döneminde spor akademisine yönelen Canberk, bir süre sonra bu alandan vazgeçip çizim kurslarına başlamış ve yetenek sınavlarını başarıyla geçerek İzmir Özel Yaşar Üniversitesi'nde Visual Communication Design bölümünü tercih etmiştir. Şu anda Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde Uluslararası İlişkiler ana dalında eğitimine devam etmektedir.

Okuduğu Visual Communication Design bölümü sayesinde fotoğrafçılık ve çizime olan ilgisini hiçbir zaman kaybetmeyen Canberk, kendini bu alanda geliştirmeye devam etmektedir. Ayrıca tattoo sanatında da başarılı bir performans sergileyerek 2007 yılında Best in Richmond WXLR 1049FM Richmond Radio ödülünü almıştır. Eğitim hayatının yanı sıra Almanya'ya giderek uzun bir süre orada kalan ve mankenlik yaparak defilelere katılan Canberk Denizli, birçok meslek dalında da etkili olmuştur.

Şükrü Özyıldız hakkında bilgi ve resimleri

Muhteşem Yüzyıl Daye Hatun Resimleri (sema keçik)

1. Konular

1. 1.282.085
  2. Mesajlar

1. 1.681.199
  3. Kullanıcılar

1. 31.959
  4. Son üye

Geri
Üst Alt