Son Konular

Devlet Bahçeli mesaisine başlıyor! İlk ziyareti oraya yapacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
395

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın mesaisine başlayacak. Devlet Bahçeli yarın MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret edecek.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Devlet Bahçeli'nin yarın MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret edeceği haberini öğrendim. Bu ziyaretin MHP'nin tarihinde önemli bir simge olduğunu düşünüyorum. Türkeş'in vefatının ardından MHP'nin liderliğini devralan Bahçeli'nin, kurucunun mezarını ziyaret etmek istemesi ve bu şekilde bir bağ kurmayı tercih etmesi anlamlı bir jest olarak görülebilir. Bu ziyaretin MHP içinde birlik ve beraberliği pekiştireceğini ve ideallerin devam ettirilmesi için önemli bir adım olacağını düşünüyorum. Umarım bu ziyaret, ülke siyasetine de olumlu bir şekilde yansır.

Benzer Konular

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sağlık sorunları nedeniyle kamuoyu önünde uzun süredir görünmüyordu. Bahçeli, vefatının 28. yılı dolayısıyla Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyaretinde görüntülendi. MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli, geçirdiği ameliyatın ardından bayram sonrası mesaisine...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşımda bulunan sunucu Nazlı Çelik, Kandil münasebetiyle Devlet Bahçeli ile telefonda görüştüğünü bildirerek, "Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlığının gayet yerinde olduğunu bilmekten ve sesini duymaktan çok mutlu oldum." dedi. MHP'den 6 Şubat'ta resmi açıklama...
Cevaplar
1
Görüntüleme
20
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye ekonomisine yönelik boykot çağrılarını "milli güvenlik tehdidi" olarak nitelendirerek, bunun vatan ve millet sevgisiyle bağdaşmadığını belirtti. Bahçeli, MHP'nin 56 yıldır aynı fikir ve ülkü çizgisinde olduğunu vurgulayarak, Türkiye karşıtlarının...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Ekol TV Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Doğru, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını ve bayram sonrası mesaiye başlacağını söylediğini açıkladı. MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli'nin mesaisine tekrar döneceği tarih netleşti. Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili spekülasyonları...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, iki aylık aranın ardından mesaisine başlayan MHP lideri Devlet Bahçeli için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Çelik, mesajında şu ifadeleri kullandı: MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli mesaisine yeniden başladı. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sayın...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.438
  3. Kullanıcılar

1. 31.751
  4. Son üye

Geri