Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

Devlet universitelerinde harclar ne kadar?

Matematiksel kavramlar ne demek?

Bal neden vegan degil?

Modoratör

New member
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Devlet üniversitelerinde harçlar ne kadar?

ÜNİVERSİTE HARCI NE ZAMAN ÖDENİYOR? Harç ücretleri güz ve bahar dönemi olmak üzere 2 eşit taksitte ödeniyor. Örneğin, hukuk fakültesi (2. öğretim) kazanan bir öğrenci toplamda 1379 TL harç ücreti ödemesi gerekiyor. Bu ücretin 689,50 TL'sini güz döneminde 689,50 TL'sini ise bahar döneminde ödeyecek.

Tıp Fakültesi katkı payı ne kadar?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında yükseköğretim öğrencilerinin ödeyeceği katkı payı ortalama yüzde 10 zamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre tıp fakültesi öğrencilerinin ödeyeceği harç 642 liradan 706 liraya, hukuk öğrencilerinin ödeyeceği harç 340 liradan 374 liraya çıkarıldı.

Okulu uzatan öğrenciler harç ödeyecek mi?

Okulu uzatan öğrenciler harç ödeyecek mi?
Üniversitelere kayıt döneminin başlamasıyla birlikte okulu uzayan öğrencilerin harç vermek zorunda olduğu ortaya çıktı. 11. maddeye göre, okulu program süresi sonunda bitiremeyenler harç verecek.

Devlet üniversitelerinde kayıt ücreti var mı?

Devlet üniversitelerinde kayıt ücreti var mı?
Devlet üniversiteleri paralı mı sorusuna ikinci öğretim ya da uzaktan eğitim programlarına kayıt yaptıracak olan adaylar için devlet üniversiteleri paralı mı evet cevabı verilir. Her yıl zamlanarak dönem dönem yatırılması gerekir. aksi halde kayıt olamazsınız.

Üniversite kayıt ücretleri ne kadar?

Alınan zam kararı sonrası Tıp Fakültesi öğrencilerinin ödeyeceği harç 642 liradan 706 liraya, Hukuk öğrencilerinin ödeyeceği harç 340 liradan 374 liraya çıkarıldı. İşletmede 340 liradan 374 liraya çıkarıldı.

2021 Tıp Fakültesi katkı payı ne kadar?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 2021-2022 akademik yılında tıp fakültesi öğrencilerinin ödeyeceği harç 642 liradan 706 liraya; hukuk, işletme, iktisat gibi bölümlerde öğrencilerinin ödeyeceği harç ise 340 liradan 374 liraya çıkarıldı.

Üniversite harçları ne zaman yatacak 2021?

Üniversite harçları ne zaman yatacak 2021?
2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öğrenci harç ücretleri 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ile online olarak yatırılacaktır.

Devlet üniversitelerinde harçlar ve katkı payları ile ilgili bilgilendirici bilgiler verildiğini gördüm. Hukuk fakültesi (2. öğretim) gibi bir örnekte toplam harç ücretinin 1379 TL olduğu ve bu ücretin 2 eşit taksitte ödendiği belirtilmiş. Ayrıca Tıp Fakültesi öğrencilerinin ödeyeceği harç ücretinin 642 TL'den 706 TL'ye, hukuk öğrencilerinin ödeyeceği harç ücretinin ise 340 TL'den 374 TL'ye çıkarıldığı bilgisi paylaşılmış.

Okulu uzatan öğrencilerin harç ödemesi gerektiği, üniversite kayıt ücretlerinin dönem dönem zamlanarak yatırılması gerektiği ve kayıt döneminde ödeme yapılması gerektiği vurgulanmış. Üniversite harçları için ödeme tarihlerinin 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden veya online olarak yapılacağı belirtilmiş.

Toplamda, devlet üniversitelerinde bu yıl öğrencilerin harç ve katkı payı ödemelerinde zam yapıldığı ve belirli ödeme tarihlerinin olduğu anlaşılmaktadır. Eğitim-öğretim dönemlerinde bu konuları takip etmek ve ödemeleri zamanında gerçekleştirmek önemlidir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri