Son Konular

Didim'de Orman Yangını Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.540
aydin-da-makilik-alanda-cikan-yangina-mudahal-18779518_amp.jpg

Didim'in Akbük Mahallesi'nde, sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor. Yangın, makilik alanda başladı ve bölgeye gelen Orman İşletme Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri hızla harekete geçti. Şu an yangına karadan ve havadan müdahale edilmekte.

Bellona, Fransa'da Yeni Mağazasını Açtı - Genişleme Atağı!

İran'da Drone Operasyonunda Tutuklamalar Gerçekleşti

Benzer Konular

Didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yeni bir yangınla ilgileniliyor. Bu kez yangın, Didim Sanayisi'ne yakın bir bölgede başladı ve henüz sebebi belirlenemedi. Haber alınır alınmaz Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Hem havadan hem de karadan yangına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. İlçeye bağlı Ilgardere köyü yakınlarındaki alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahaleye başladı.3 UÇAK VE 3 HELİKOPTER İLE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Balıkesir'de Ziraat Alanında Çıkan Yangına Havadan ve Karadan Müdahale Ediliyor Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Pamukçu Mahallesi'nde meydana gelen ziraat arazisindeki yangına Orman Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Dairesi ekipleri karadan ve havadan müdahale ediyor. Üç uçak ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Balıkesir'in İvrindi ilçesindeki ormanlık alanda başlayan yangın, hızla yayılarak kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına karadan ve havadan müdahale edilerek söndürme çalışmaları devam ediyor. İlçeye bağlı kırsal Gökçeler Mahallesi'nde meydana gelen orman yangını, henüz net bir sebep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Düzce'de orman yangını çıktı Düzce'de Esençam köyü Hecinler mevkisinde bulunan ormanda yangını çıktı. Ekipler, havadan ve karadan müdahaleye başladı. Düzce'de Esençam köyü Hecinler mevkisindeki ormanda, saat 12.30 sıralarında, bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  1. Konular

1. 1.281.016
  2. Mesajlar

1. 1.678.285
  3. Kullanıcılar

1. 31.733
  4. Son üye

Geri