Son Konular

Didim'de Orman Yangını Tehlikesi!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
aydin-da-makilik-alanda-cikan-yangina-mudahal-18779771_amp.jpg

Didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yeni bir yangınla ilgileniliyor. Bu kez yangın, Didim Sanayisi'ne yakın bir bölgede başladı ve henüz sebebi belirlenemedi. Haber alınır alınmaz Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Hem havadan hem de karadan yangına müdahale ediliyor. Aynı zamanda, Akbük Mahallesi'nde de devam eden bir makilik alan yangını bulunuyor.

İYİ Parti Heyeti AK Parti Grubu'nu Ziyaret Etti: Siyasi Diyalog Başladı

Fenerbahçe'nin Transferinde Damien Comolli Karşısında Yeni Rakip!

Benzer Konular

Didim'in Akbük Mahallesi'nde, sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor. Yangın, makilik alanda başladı ve bölgeye gelen Orman İşletme Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri hızla harekete geçti. Şu an yangına karadan ve havadan müdahale edilmekte.
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Sakarya'nın Taraklı ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor. Hacıyakup Paşalar mevkisinde belirlenemeyen bir sebepten dolayı başlayan yangın, hızla yayılmaya başladı. İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine bölgeye sevk edildi ve...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Bursa'da termometrenin 40 derecenin üzerine çıktığı şehir merkezinde orman yangınları endişe verici bir şekilde artmaya devam ediyor. Sıcak hava ve lodosun etkisiyle, orman yangınları kontrol altına alınamaz hale geliyor. Bugün sabah saatlerinde Demirtaş Mahallesi'nde çevre yolu altındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Muğla'nın Menteşe ilçesindeki makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına, hem havadan hem de karadan hızlı bir müdahale gerçekleştiriliyor. Yangın, Yeşilyurt Mahallesi Dere mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı ortaya çıktı. Olayın ihbar edilmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Düzce'de orman yangını çıktı Düzce'de Esençam köyü Hecinler mevkisinde bulunan ormanda yangını çıktı. Ekipler, havadan ve karadan müdahaleye başladı. Düzce'de Esençam köyü Hecinler mevkisindeki ormanda, saat 12.30 sıralarında, bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.212
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri