Son Konular

Didim’de Rüşvet Skandalı: 17 Kişi Gözaltında, 1 Kişi Tutuklandı

Credits
1.230.245
white.jpg

Didim ilçesinde gerçekleştirilen rüşvet operasyonunda 17 kişiden biri tutuklandı. Olay, Didim Milli Emlak Müdürlüğü'nde yaşandı ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, harita teknikeri E.Y'yi teknik ve fiziki takibe aldı.

Yapılan soruşturma sonucunda, E.Y'nin ilçedeki hazine arazilerinin konumunu rüşvet karşılığında ifşa ettiği ortaya çıktı. Diğer 16 şüpheli ise bu bilgiler doğrultusunda kaçak kazı, inşaat veya tarımsal faaliyetlerde bulundu.

E.Y'nin banka hesabındaki şüpheli para transferleri MASAK raporlarıyla belgelendi. Jandarma, belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyerek E.Y dahil 17 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 11'i ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen E.Y. tutuklanırken, M.S., T.Ş., M.Ş., İ.F. ve M.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KOBİ'ler Dikkat! Siber Tehditler Yapay Zeka ile Güçleniyor!

Rusya ve Hindistan Savunma Bakanları Çin'de Görüştü

Benzer Konular

Didim'de Milli Emlak Müdürlüğü'nde Rüşvet Operasyonu! Aydın ilinde Didim Milli Emlak Müdürlüğü'nde rüşvet iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 17 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Operasyon sonucunda tutuklanan tek şüpheli ise E.Y. (41) oldu. Didim Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Didim ilçesindeki hazine arazileriyle ilgili yolsuzluk skandalı büyüyor. Didim'de görev yapan bir harita teknikeri, rüşvet alarak hazine arazilerini açan kişilere yardım ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Didim Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yapılan 7 aylık teknik ve fiziki takibin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Yalova'da sahte belgeyle gayrimenkul satan suç örgütüne 3. dalga operasyon Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek', 'nitelikli dolandırıcılık', 'resmi ve özel belgede sahtecilik', 'kişisel verilerin hukuka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediye bünyesinde gerçekleştirilen rüşvet operasyonu sonucunda 6 kişi tutuklandı. Operasyonun Detayları Manavgat Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Didim Belediyesi'nde Skandallı Operasyon: 4 Kişi Tutuklandı Aydın'ın Didim ilçesinde yürütülen soruşturma kapsamında, belediyenin cenaze hizmetleri biriminde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.757
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri