Dilara ogretmene ne oldu?

Devlet memuru emeklilik islemleri nasil yapilir?

Yasli Adam ve Deniz adli eseri ile Nobel edebiyat odulunu kim aldi?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Dilara öğretmene ne oldu?

Sosyal medya hesabında öğrencisinin doğum günü videosunu paylaşan ve hızla gündeme oturan Dilara öğretmen görev yaptığı anaokuluyla ilişiğinin kesildiğini açıkladı.

Dilara ögretmenin isine neden son verildi?

İstanbul'da bir anaokulunda görev yapan Dilara öğretmen, geçtiğimiz ay öğrencisine annesi tarafından yapılan doğum günü sürprizi videosunu sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Kısa sürede viral olan öğretmen, video sebebiyle işten çıkarıldı.

Dilara öğretmen neden kovuldu?

Dilara öğretmen neden kovuldu?
İstanbul'da bir anaokulunda öğretmenlik yapan Dilara öğretmen, öğrencisine annesi tarafından yapılan doğum günü sürprizini sosyal medyadan paylaşmıştı. Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Dilara öğretmenin işine son verildi.

Dilara öğretmen kimdir?

Bir anaokulunda öğretmenlik yapan Dilara öğretmen kişisel Instagram hesabından Suriyeli bir annenin oğluna yaptığı sürpriz doğum günü videosunu paylaşmıştı. Dilara öğretmen, Instagram'dan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Öğretmen, okulla ilişiğinin kesildiğini uzun bir açıklama yaparak anlattı.

Dilara öğretmen kim?

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü; İstanbul'da bir anaokulunda öğretmenlik yapan okul öncesi öğretmeni Dilara Kuş'un, birinci dönem çalıştığı ilçede ihtiyaç duyulan başka bir okulda görevlendirilmesinin planlandığını açıkladı.

Öğretmen öğrencilerine yaptığı sürpriz nedir?

Öğretmen öğrencilerine yaptığı sürpriz nedir?
Cevap: Sınıfa getirmiş olduğu projeksiyon cihazı.

Yeni atanan öğretmen derse girebilir mi?

USTA ÖĞRETMENLER SEÇİLECEK: İllerde en tecrübeli, mesleğinde azimli, yeni öğretmenlerin yetiştirilmesinde istekli usta öğretmenler seçilecek. Yeni atanan öğretmenler 3.5 aylık bir eğitim öğretim dönemi boyunca bu öğretmenin yanında derslere girecek.

Sınıf öğretmeni ilk gün ne yapmalı?

Okulun ilk gününde öğrenciler enerjik, heyecanlı ve biraz da buruk olarak okullara gelecek. Bu gün hem öğrenciler hem de öğretmenler için önemli.
- Ders kitabını eline alıp okumaya başlamak.
- 2. Okul ve sınıf kurallarını anlatmak için ilk gün iyi bir seçim değil.
- 3. Müfredat programını dağıtmak, ders planını anlatmak.

Resimdeki makinelerin isimlerini aşağıya yazar mısınız?

Resimdeki makinelerin isimlerini aşağıya yazar mısınız?
Resimdeki makinelerin ismini aşağıya yazar mısınız? Cevap: Telefon, çalar saat, iş makinesi, ütü.

Öğretmen adayı ne demek?

Aday öğretmenlerin adaylık süresi bir yıldan az, iki yıldan çok olamayacak. Bu süreçte aday öğretmenler, eğitim ve uygulama görevlerinden oluşan Yetiştirme Programı'na tabi tutulacak. Yetiştirme Programı, eğitim kurulu kararıyla belirlenecek. Yetiştirme Programı, ihtiyaçlar doğrultusunda aynı usulle güncellenebilecek.

Öğretmen hizmet birleştirme derece kademeyi etkiler mi?

DMK da derece kademe etkilemez diyor, hizmet birleştirmede sadece hizmet puanı olarak etkilenir.

Ilk gün derste ne yapılır?

Ilk gün derste ne yapılır?
İlk ders konu işlemeyin ama öğrencileri boş da bırakmayın. Anlatmak için mutlaka bir-iki fıkra, birkaç anı hazırlayın. Öğrencilere neler soracağınızı ve sohbeti nasıl yönlendireceğinizi önceden mutlaka planlayın. Beden dilinizi iyi kullanmayı ve ses tonunuzu iyi ayarlamayı sakın ihmal etmeyin.

Dilara öğretmenin durumuyla ilgili paylaşılan bilgilere göre, öğrencisinin annesi tarafından yapılan doğum günü sürprizi videosunu sosyal medyada paylaşması sonucunda görev yaptığı anaokulu ile ilişiğinin kesildiği anlaşılıyor. Sosyal medyada viral olan bu video nedeniyle işine son verilmiş.

Dilara öğretmen, öğrencisinin annesi tarafından yapılan sürprizi sosyal medyada paylaşarak hem öğrenciye hem de ailesine destek olmayı amaçlamış olabilir. Ancak paylaşım sonucunda okulun ve eğitim kurumunun politikalarına ya da gizlilik kurallarına aykırı davrandığı düşünülmüş olabilir. Eğitim kurumlarında öğrenci ve velilerle ilgili gizlilik kuralları ve sosyal medya kullanımı genellikle hassas konulardır. Bu nedenle, kurum tarafından bu durumun uygun görülmediği ve işine son verildiği belirtilmiş.

Dilara öğretmen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmiş olabilir. Sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan bir paylaşım yapmak, iş hayatında çalıştığınız kurumun kurallarına uymayan içerikler paylaşmak istenmeyen sonuçlara sebep olabilir. Kurumun itibarı ve kuralları dikkate alınarak hareket etmek önemlidir.

Dilara öğretmenin neden işten çıkarıldığı hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olabilir ancak genellikle bu tarz durumlarda gizlilik, kurum politikalarına uyum ve öğrenci velisi ile öğrenci mahremiyetinin korunması gibi etik meseleler göz önünde bulundurulabilir. Bu tür durumların öğretmenlik mesleği ve eğitim camiası içinde tartışmalara neden olması da olasıdır.

Devlet memuru emeklilik islemleri nasil yapilir?

Yasli Adam ve Deniz adli eseri ile Nobel edebiyat odulunu kim aldi?

1. Konular

1. 1.282.928
  2. Mesajlar

1. 1.684.017
  3. Kullanıcılar

1. 32.255
  4. Son üye

Geri
Üst Alt