Discord da müzik botu nasıl eklenir?
Discord botu ekleme nasıl yapılır?
- Eklemek istediğiniz botun site sayfasına ziyaret edin.
- "Add to Discord" veya "Invite" davet butonu tıklayın.
- Yeni pencere açılır.
- Bot'u eklemek istediğiniz sunucuyu seçin.
- Doğrulama ekranı açılacak.
- Tebrikler, Artık botunuz sunucuya ekli görünüyor.
Discord müzik nasıl dinlenir?
Discord müzik nasıl dinlenir?
Bir İnternet tarayıcısında https://discordbots.org adresine git. Discord'da müzik çalmak için bir Discord botu kullanmak gerekir. Bu İnternet sitesinde, seçebileceğin bolca bot vardır. Music'e (Müzik) dokun.
Discord da bot nasıl eklenir?
Discord da bot nasıl eklenir?
Discord'a Bir Bot Nasıl Eklenir?
- 2. "Discord'a Ekle" yazan düğmeyi tıklayın.
- 3. Hesabınızın kimliğini doğrulamak için Discord oturum açma bilgilerinizi girin.
- Sunucu adınızın yanındaki "MEE6'yı Kur" seçeneğini tıklayın.
- Açılır pencerede sunucunuzu seçin ve "Devam Et" i tıklayın.
Discord Spotify dinliyor nasıl yapılır?
Ayrıca arkadaşlarının neler dinlediğini görebilir ve onları çalabilir, hatta birlikte de dinleyebilirsin….Spotify'ı Discord'a bağlama
- Discord uygulamasını indir ve aç.
- Soldaki menüde Bağlantılar'a tıkla.
- Spotify'a tıkla.
- Spotify'da oturum açmak veya kaydolmak için kullanabileceğin bir web sayfası açılır.
Hydra komutu nedir?
Hydra komutu nedir?
Hydra, veya bilindik adıyla "thc-hydra", bir kaba kuvvet parola saldırı aracıdır. Hydra'yı FTP, SSH, SMTP, Telnet, HTTP & HTTPS, RDP, POP3 gibi bilindik protokollerin yanında, POSTGRES, Radmin, TeamSpeak, Oracle gibi servislerde de brute-force saldırıları için kullanabilirsiniz.
Discord bot nasıl eklenir PC?
Discord bot nasıl eklenir PC?
Adım 1: İnternet tarayıcınızdan Discord'a giriş yapın. Adım 2: Bot eklemek için çeşitli kaynak internet siteleri mevcut. Carbonitex veya top.gg gibi kaynak siteleri kullanabilirsiniz. Adım 3: Eklemek istediğiniz Discord botu seçtikten sonra "Davet et" seçeneğine tıklayın.
Spotify ne dinliyor nasıl yapılır?
Dinleme etkinliğini göstermek veya gizlemek için:
- Sağ üstte yer alan. simgesine tıkla ve Ayarlar seçeneğini belirle.
- Sosyal altında Dinleme aktivitemi Spotify'da paylaş seçeneğini açabilir (yeşil) veya kapatabilirsin (gri).