Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
Küçük uzunluk karnabahar
Bulamak için sos;
1 çay bardağı süt
1 tane yumurta
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
İsteğe nazaran pul biber
Sostan sonra bulamak için;
1 kase galeta unu (ben kendi hazırladığım galeta unumu kullandım)
Kızartmak için;
Bolca sıvı yağ

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları çiçeklerini bıçakla kesip ayıralım ve güzelce yıkayalım, diriliği gidecek kadar haşlayalım.
Suyunu süzüp soğuduktan sonra yaprak üzere keselim.
Bir kasede sosu karıştırıp hazırlayalım, karnabaharları evvel sosa sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
İstediğimiz üzere servise hazırlayalım.

afiyet olsun

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Zeytinyağlı Pazı Yemeği (Diyetlik) (Videolu)

S

10 Dakika Hazır Olan Muhteşem Sufle

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler 2 modül tavuk göğsü Yarım şişe soda 1 adet yumurta 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un Yarım tatlı kaşığı tatlı toz biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı karbonat Tuz Kızartmak için; Sıvı yağ Dışı Çıtır İçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsü (Fileto ince kesilmiş) 2 adet yumurta Galeta unu Un Tuz Kızartmak için; Sıvı yağ Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk göğüslerini ince dilimler halinde kesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
  • Soru Soru
İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen ve özel günlerde sıkça tercih edilen lezzetlerinden biridir. İnce bulgur ve kıyma ile hazırlanan bu özel tarif, dışı çıtır içi ise yumuşacık dolgusuyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakır. Malzemeler 2 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı irmik 1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
S
  • Soru Soru
Pastane Yöntemi Çıtır Çıtır Kavrulmuş Susamlı Simit Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı ılık su 2 silme yemek kaşığı şeker Yarım paket yaş maya yahut 1 küçük paket kuru maya 3 tatlı kaşığı tuz Yarım su bardağı sıvı yağ 7,5 su bardağı un (kontrollü ekleyin) Dışı için; 1 türk kahve fincanı üzüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Baklavalık Yufkadan Çıtır Çıtır Patatesli Börek Tanımı İçin Malzemeler Baklavalık yufka İçi için; 4-5 adet patates 3 adet orta uzunluk soğan 1 tatlı kaşığı salça 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber Karabiber Tuz Sosu için; Yarım su bardağı tereyağı Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.358
  2. Mesajlar

    1. 1.679.173
  3. Kullanıcılar

    1. 31.805
  4. Son üye

Geri
Üst Alt