Dissemination and Exploitation nedir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.665
Meslek
Webmaster

Dissemination and Exploitation nedir?

Yaygınlaştırma, proje boyunca gerçekleştirilmesi gereken tanıtım ve farkındalık yaratma sürecidir. Bu süreç, proje başlangıcında planlanmalı ve organize edilmelidir.

Kalkınma Ajansı Destekleri Nelerdir?

Ajans destekleri hakkında bilgilere aşağıda alanlardan erişebilirsiniz.
Bu fırsat, yükseköğretim, okul eğitimi, mesleki eğitim, yetişkin eğitimi, gençlik alanında eğitim verenlerin ortaklık projeleri yoluyla öğrenme ve öğretme faaliyetlerine katılmalarını sağlar.
Yaygınlaştırma ne demek?
Yaygınlaştırma, proje başarılarını ve sonuçlarını mümkün olduğunca geniş bir kitleye yaymaktır. Diğer bir deyişle yaygınlaştırma, bir projenin temel sonuç/çıktılarının özellikle nihai kullanıcılar, ilgili hedef kitle ve karar alıcılar gibi ana aktörlere görünür kılmakla ilgilidir.
Erasmus+ proje sonuçları Platformu nedir?
Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu, Erasmus+ kapsamında finanse edilen tüm projelerin; özetlerini, proje sonuçlarını, proje sahibi kurumların iletişim bilgilerini bir arada bulmaya imkan tanımaktadır.

Kalkınma Ajansları hangi konularda kobi lere destek verir?

Bölgedeki girişimcilik ve yenilikçilik kapasitesini geliştirecek stratejik projeler için teknoparklar, teknoloji geliştirme merkezleri ve ortak fuar alanları sağlama gibi altyapı konularını içeren mali ve teknik bir destektir.

Güdümlü proje desteği nedir?

Güdümlü projeler, proje teklif çağrısı yöntemi uygulanmadan doğrudan destek sağlamaya yönelik olarak; bölge planında öngörülen öncelikler doğrultusunda, konusu ve koşulları ajans öncülüğünde ve yönlendirmesinde belirlenen özel nitelikli model projelerdir.
Kalkınma Ajanslarının asıl görevi kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini destekleyerek yerel potansiyelin açığa çıkmasını sağlamaktır. Türkiye genelinde her biri Düzey 2 Bölgelerinde kurulan 26 adet Kalkınma Ajansı mevcuttur.
Erasmus KA1 ve KA2 nedir?
Üç Temel Eylem (KA1,KA2,KA3) Çeşitli Eylemler hem eğitim ve öğretim hem de gençlik alanlarındaki hedefleri destekleyen araçlardır; Erasmus + Programı, farklı alanlar arasında sinerjiyi, işbirliğini ve çapraz gübrelemeyi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.
Etwinning yaygınlaştırma ne demek?

Erasmus+ platformları nedir?

Kalkınma Ajansları hibe verir mi?

Kalkınma Ajansları programları kapsamında verilen destekler hibe niteliğindedir ve geri ödemesizdir.

Gelincik hayvani neyi sevmez?

En kaliteli PVC markasi hangisi?

1. Konular

1. 1.282.900
  2. Mesajlar

1. 1.683.910
  3. Kullanıcılar

1. 32.235
  4. Son üye

Geri
Üst Alt