Son Konular

Diyarbakır'da Heyecan Başladı: YKS İlk Oturumu TYT Başladı!

Credits
1.234.628
white.jpg

Diyarbakır'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öğrenciler, ailelerinin ve öğretmenlerinin desteğiyle sabahın erken saatlerinde sınav salonlarına adım attı. Bazı aileler, dualar eşliğinde çocuklarının sınavına destek olmak için okul önlerinde bekledi.

Sınav heyecanı, Diyarbakır Fatih Lisesi'nde son dakikada yetişen bir öğrenciyle başladı. Trafik sıkışıklığı nedeniyle endişelenen bazı öğrenciler ise motosikletli güvenlik güçlerinden yardım istedi ve zamanında sınav binalarına ulaştı.

YKS'nin ilk ayağı olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Diyarbakır'da saat 10.15'te başladı. İkinci oturum olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ise 22 Haziran Pazar günü aynı saatte gerçekleşecek. Ayrıca o gün saat 15.45'te Yabancı Dil Testi (YDT) oturumu yapılacak. Sınav maratonu, Diyarbakır'da da heyecanla devam ediyor.

Aydın'da Taze Tarla Domatesi Raflardaki Yerini Aldı

Polis Memuru YKS Sınavına Giderken Motosiklet Kazası Geçirdi!

Benzer Konular

ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecan dolu bir başlangıçla start aldı. İlk oturum olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), sabah saat 10.15'te başladı ve milyonlarca aday sınav heyecanıyla sıralarını aldı. Bir yıl boyunca sıkı bir şekilde hazırlanan adaylar, YKS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) Oturumu Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı sona erdi ve İstanbul Üniversitesi'nde sınava giren öğrenciler sınav deneyimlerini medya ile paylaştı. TYT sınavı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Yalova'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bursa Uludağ Üniversitesi ve diğer sınav merkezlerinde adaylar, sınav öncesinde okul önlerinde toplanarak gergin bekleyişlerini sürdürdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan 250 sınav merkezinde düzenlendi. YKS'nin TYT oturumunun ardından bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) birinci oturumu İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleşti. Sınava katılan öğrenciler, sınav deneyimlerini medya ile paylaştı. YKS'nin TYT birinci oturumu, sabah saat 10.15'te başladı ve İstanbul Üniversitesi öğrencileri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.354
  2. Mesajlar

1. 1.679.145
  3. Kullanıcılar

1. 31.803
  4. Son üye

Geri