Son Konular

Diyarbakır'da Öğrenci Ailelerinin Endişeli Bekleyişi

Credits
1.230.245
diyarbakir-anneleri-karne-gunune-huzunlu-gird-18769737_amp.jpg

Diyarbakır'da Ailelerin Oturma Eylemi Karne Gününde Hüzünle Devam Ediyor

Diyarbakır'da karne sevinci yaşayan öğrencilerin aksine, 3 Eylül 2019 tarihinde eski HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi başlatan aileler, çocuklarının dağa kaçırıldığını öne sürerek karne gününde de hüzünle bekliyor. Üniversite öğrencisi Yavuz Çakmak'ın annesi Selvi Çakmak, oğlunun 11 yıl önce kandırılarak dağa götürüldüğünü iddia ediyor. Çakmak, "Oğlum, seni seviyorum, kapımız sana açık, korkma gel ve o lanet silahı göm. Devletimize teslim olun, biz buradayız ve sizi bekliyoruz. Bu hasret bitsin" diyerek duygularını dile getirdi.

Ortaokul 7. sınıfta dağa kaçırıldığını belirten Mehmet Aydın'ın babası Nihat Aydın ise oğlunun 20 Mayıs 2015'te Alipaşa İlköğretim Okulu'na gittiğini ve oradan alındığını söylüyor. Aydın, "Çocuğumun elinden kalemi aldılar, silah verdiler. Artık yeter, gözyaşlarımız tükenmek üzere. Çocuklarımıza kavuşmayı umut ediyoruz. 'Terörsüz Türkiye' çağrısına Cumhurbaşkanımıza ve Devlet Bahçeli'ye minnettarız. Oğlum hiç sınıf tekrarı yapmadı, hep takdir ve teşekkür aldı. Onunla gurur duyardım. Eğer dönerse yine okula yollayacağım. Oğluma kavuştuğumda onu okutacağım. Bunu bize ve çocuklarımıza yaptılar. Burada ölümle yüz yüze bıraktılar bizi, çocuklarımızı dağda ölüme sürüklediler" dedi. - DİYARBAKIR

"Sultanbeyli'de Nikah Salonlarından Ücretsiz Hizmet Fırsatı!"

Nevşehir'de 48 Bin Öğrenci Karne Aldı, Yaz Tatiline Hazır!

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.689
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri
Üst Alt