Diyemedim kim soyluyor?
"Diyemedim", Türk şarkıcı Kâmuran Akkor'un 24 Ağustos 1981'de yayımlanan stüdyo albümü Diyemedim'den bir şarkı. Şarkının söz, müzik ve düzenlemesi Cengiz Tekin'e aittir.
Götür Beni Gittiğin Yere şarkısını kim söylüyor?
Emrah – Götür Beni Gittiğin Yere – YouTube.
Bülent Ersoy'un götür şarkısı ne zaman çıktı?
Bülent Ersoy'un götür şarkısı ne zaman çıktı?
2002Götür / Çıkış tarihi
Götür Beni Gittiğin Yere söz müzik kime ait?
Götür Beni Gittiğin Yere söz müzik kime ait?
EmrahGötür Beni Gittiğin Yere / SanatçıEmrah Erdoğan İpek, Türk şarkıcı-şarkı yazarı, oyuncu ve 1980'li yılların çocuk starı. Vikipedi
Alışamadım ilk kim söyledi?
Alışamadım, Türk şarkıcı Sibel Bilgiç'in Ekim 1996'da yayımlanan ilk stüdyo albümü Alışamadım'dan bir şarkı. Şarkının sözleri Ercan Saatçi'ye, müziği ve düzenlemesi Ufuk Yıldırım'a aittir.
Gururum engel oldu seviyorum diyemedim kim söylüyor?
Zafer Peker – Diyemedim (1993 Orjinal Klip)
Sensiz ben nefes alamam sözleri kime ait?
Sensiz ben nefes alamam sözleri kime ait?
EmrahGötür Beni Gittiğin Yere / Sanatçı
Hani bizim sevdamız ne zaman çıktı?
Hani bizim sevdamız ne zaman çıktı?
Geçtiğimiz yaz Yıldız Tilbe'nin 'Vuracak' şarkısıyla listeleri altüst eden Merve Özbey, bu kez 2002 yılında Bülent Ersoy'un seslendirdiği 'Hani Bizim Sevdamız'la kış aylarına damga vurmaya hazırlanıyor.
Alışamıyorum kim söyledi?
Sibel BilgiçAlışamadım / Sanatçı
Sibel Bilgiç Alışamadım ne zaman?
Bir yıllık hazırlığın ardından Ekim 1996'da"Alışamadım" albümü yayımlandı. Aynı adlı şarkısı büyük ses getirdi ve "Alışamadım" o yılın en çok dinlenen Türk pop şarkılarından biri oldu.
Zafer Peker kaç yaşında?
Zafer Peker kaç yaşında?
62 yaşında (4 Ekim 1959)Zafer Peker / Yaş
Gidiyorsun bilmediğim uzaklara kimin?
Gidiyorsun bilmediğim uzaklara kimin?
Zafer PekerDiyemedim / Sanatçı
Dayanamam Ben Bu Son Gidişine kimler söyledi?
Sibel Bilgiç – Dayanamam Bu Son Gidişine by GonulAdami.
Sibel Bilgiç kiminle birlikte?
Ali Bellikane. 2017Ulvi Süvarioğlue. 2007–2008Sibel Bilgiç/Eşi
Sinem Meriç neden öldü?
Sinem Meriç neden öldü?
Boğaziçi Üniversitesi'nin Etiler'deki Superdorm Öğrenci Yurdu'nun banyosunda bilgisayar kablosuyla intihar eden 22 yaşındaki Sinem Meriç, pop müziğin ünlü yıldızı Hakan Peker'in sevgilisi çıktı. Ünlü şarkıcı, Meriç'in intihardan önce kendisine, "Hoşça kal bebeğim, seni seviyorum" diye mesaj çektiğini söyledi.