Son Konular

Diyet Yemekleri

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Malzemeler

2 adet yufka
4 kabak
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
50 gr kaşarpeyniri
2 yumurta

Yapılışı:

Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın. Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün. Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın. Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın. Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın. Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin.
 
S

Yağ Yakan Sebze ve Meyveler

S

Sık Sık Yemekle Zayıflamak

  1. Konular

    1. 1.280.738
  2. Mesajlar

    1. 1.677.593
  3. Kullanıcılar

    1. 31.696
  4. Son üye

    1. Mht
Geri
Üst Alt