Modoratör
Yeni Üye
Doğa Kolejini kim aldı 2022?
52'si okul toplam 100 kampüsü olan Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni de bünyesinde bulunduran Can Eğitim Grubu'na satıldı.
ITÜ Vakfı Doğa Koleji kimin?
Metal Yapı Konut'un da sahibi olan Saçaklıoğlu ailesinin 2016 yılında satın aldığı Doğa Koleji, 2020 yılının başında İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı'na devredilmişti.
Doğa Koleji düzeldi mı?
Doğa Koleji düzeldi mı?
Doğa Koleji, bir kez daha el değiştirerek, Can Eğitim Grubu'na satıldı. 52 okul ve 48 franchise olmak üzere toplam 100 kampüs barındıran Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni de bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu'na satıldı.
Halil Gürsoy kimdir?
Halil Gürsoy kimdir?
Kahramanmaraş'ın en çok tercih edilen özel okullarından birisi olan 'Doğa Koleji' kurucusu Doktor Halil Gürsoy, şehrin en başarılı okulları arasında bulunmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Izmir Okyanus Koleji kimin?
Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, 1979 yılında Kültür Dershanesi'nin kuruluşu ile eğitim sektörüne giriş yaptı. 2004 yılında Okyanus Koleji'nin kuruluşu ile özel okul sektörüne adım attı.
Doğa Kolejinin yeni sahibi kim?
2002 yılında eğitim sektörüne katılan ve kısa zamanda eğitimin Türkiye'deki lideri olan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji; 1773 yılında kurulan, sayısız bilimsel ve teknolojik ilerlemenin mimarı olan İstanbul Teknik Üniversitesi önderliğinde, İTÜ ETA Vakfı çatısı altında özgün ve yenilikçi eğitim modelleriyle marka yolculuğuna …
Doğa Koleji kapanacak mı?
Doğa Koleji kapanacak mı?
52 okul ve 48 franchise olmak üzere toplam 100 kampüs barındıran Doğa Koleji satıldı. 2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu'na satıldı.
Doğa Koleji Nereye devredildi?
Doğa Koleji Nereye devredildi?
Bu gelişmelerden sonra 2019 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesine devredilen Doğa Koleji'nin bir kez daha el değiştirdiği öğrenildi.
Doğa Koleji battı mı?
Cevabı basit aslında: Eğitimden kazandıkları parayı başka sektörlerde yatırıma çevirip batırarak! Doğa Koleji'nin batışı erken ödemelerle velilerden topladıkları parayı metal, yapı ve inşaat sektörüne yatırıp orada çıkan finansal krizle yükselen bir hikaye! 1.1 milyar TL topluyorlar velilerden…