Doğalgaz yardim destegi ne zaman verilecek?
Ödemelerin mart ayı içinde yapılacağını hatırlatan Yanık, "İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz Doğalgaz Tüketim Desteği'nde başvurular bugün itibarıyla başlıyor. Isıl harita baz alınarak 2 dönemlik belirlediğimiz destek tutarımız 450 TL – 1150 TL arasında değişecek" dedi.
Doğalgaz yardimi nereden başvurulur?
Doğalgaz desteği, sosyal yardımlaşma ya da E-Devlet üzerinden müracaata açık olacak. Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen kişiler, e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuruda bulunabilecek.
E devletten doğalgaz yardımı nasıl alınır?
E devletten doğalgaz yardımı nasıl alınır?
'Doğalgaz Tüketim Desteği'ne 'https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti’ adresinden başvuru yapılabilecek. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık doğal gaz yardımı için 216 bin kişinin başvurduğunu duyurdu.
Doğalgaz yardım ödemeleri başladı mı?
Doğalgaz yardım ödemeleri başladı mı?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen doğal gaz tüketim desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı. 18 Şubat'ta başlayan doğalgaz yardımı başvurusunda 230 bin haneye destek verildi. Birinci taksiti olarak toplamda 80,5 milyon lira hesaplara yatırıldı.
Doğalgaz yardımı başladı mı?
"Destek tutarımız 450 lira ile 1150 lira arasında değişiyor" "İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz Doğalgaz Tüketim Desteği'nde ödemelerimiz başladı. Isıl harita baz alınarak belirlediğimiz destek tutarımız 450 lira ile 1150 lira arasında değişiyor. Ödemelerimizi iki taksit olarak gerçekleştiriyoruz.
Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman yapılır?
DOĞALGAZ YARDIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda doğalgaz yardımı başvurusunun 18 Şubat Cuma günü başlayacağını açıkladı.
Doğalgaz yardım başvurusu ne kadar?
Doğalgaz yardım başvurusu ne kadar?
*Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının kriterlerine uyan 4 milyon hane için yılda 2 defada ödenmek üzere 450 lira ile bin 150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlayacağız. *Bu destek için başvurular 81 ilimizin tamamında Cuma günü başlayacaktır.
Doğalgaz yardım paraları yattı mı?
Doğalgaz yardım paraları yattı mı?