Modoratör
Efsanevi Üye
Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?
'Doğalgaz Tüketim Desteği'ne 'https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti’ adresinden başvuru yapılabilecek. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık doğal gaz yardımı için 216 bin kişinin başvurduğunu duyurdu.
Doğalgaz yardımı nasıl yapılacak?
Doğalgaz yardımı nasıl yapılacak?
DOĞALGAZ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen haneler, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek. Doğalgaz fatura yardımı için de e-devlet kaydı olmayan vatandaşlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile kendilerine en yakın sosyal hizmet merkezlerine müracaat edebilecek.
E devletten doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır?
'Doğalgaz Tüketim Desteği'ne 'https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti’ adresinden başvuru yapılabilecek.
Doğalgaz yardım parası ne zaman yatacak?
Doğalgaz yardım parası ne zaman yatacak?
Ödemelerin mart ayı içinde yapılacağını hatırlatan Yanık, "İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz Doğalgaz Tüketim Desteği'nde başvurular bugün itibarıyla başlıyor. Isıl harita baz alınarak 2 dönemlik belirlediğimiz destek tutarımız 450 TL – 1150 TL arasında değişecek" dedi.
2022 doğalgaz yardımı kimlere verilecek?
Doğalgaz desteğinden 4 milyon hane yararlanacak ve belirli şartları taşıyan ailelere yılda iki defa olmak kaydıyla 450 TL ile 1150 TL arasında değişen doğalgaz yardımı verilecek.
Doğalgaz Yardımı Başvuru nasıl yapılır?
Doğalgaz Yardımı Başvuru nasıl yapılır?
Doğal gaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz fatura yardımı için de e-devlet kaydı olmayan vatandaşlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile kendilerine en yakın sosyal hizmet merkezlerine müracaat edebilecek.
Fatura yardım başvurusu nasıl yapılır?
Geçen yıl 2,5 milyar TL bütçe ayrılan elektrik fatura yardımı başvuruları e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na (SYD) yapılıyor. SYD vakıf temsilciliklerinin, il valiliklerinin içinde bulunduğunu belirtelim.