Son Konular

Dogum gunu kartina ne yazilir kisa?

Safran ve zerdecal ayni mi?

1 su bardagi pirince ne kadar su konur?

Editör

New member
Credits
0

Doğum günü kartına ne yazılır kısa?

Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Doğum günü çocuğuna ne yazılır?

Sen doğduğun gün bize mutluluk ve neşe getirdin. Biz seninle birlikte hayata tutunduk. Sen bizim huzurumuzsun, evimizin neşesi, gönlümüzün sevgi kelebeği, dünyalar güzeli bebeğimizsin. Doğum günün kutlu olsun biricik yavrum…'

Doğum günü pastası üzerine ne yazılır?

Doğum günü pastası üzerine ne yazılır?
Arkadaşınız için özel olarak hazırladığınız pastanın üzerine ekleyeceğiniz not sayesinde hoş bir sürpriz yapmış olursunuz.
- Güzel dostum mutlu yıllar.
- Canım kardeşim iyi ki doğdun.
- Kardeşten yakın dostum doğum günün kutlu olsun.
- "Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş".
- Hayatımı güzelleştiren insan mutlu yılların olsun.

Doğum günü kızına ne yazılır?

Gülüşün ile birlikte evimizin biricik neşe kaynağı olan kızımız, annen ve baban olarak doğum gününü kutluyoruz.
- Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın güzel kızım, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın.
- Hayatıma değer ve neşe kattın.
- Kalbindeki güzellik ve iyilik hayatına yansısın.

Kızımın doğum günü ne yazabilirim?

Anne'den Kızına Sözler
- Bana dünyayı kucakla deseler, ben gider kızıma sarılırım.
- Sen bizim gönül kuşumuzsun kızım, kanadın hiç kırılmasın.
- Bazı aşklar tarif edilemez.
- Prensesimin doğum günü kutlu olsun.
- Dünyaya bana gönderilmiş meleğimin bugün doğum günü, canım kızım doğum günün kutlu olsun.

Doğum günü pastası ne yazılır?

Doğum günü pastası ne yazılır?
Pasta üzerine neler yazılır?​
İşte doğum günü pastası üzerine yazılacak 10 söz;
- Aşk seninle yaşlanmaktır.
- Kalbimin bitmeyen sevdası.
- İyi ki doğdun ailemizin reisi.
- En Güzel baharım iyi ki doğdun.
- Kalbimin tek sahibi iyi ki doğdun.
- Seni çok seviyorum can yoldaşım.
- Yeni yaşın kutlu olsun sevgilerle…
Pasta üzerine ne yazılabilir?​
İşte doğum günü pastası üzerine yazılacak 10 söz;
- Aşk seninle yaşlanmaktır.
- Kalbimin bitmeyen sevdası.
- İyi ki doğdun ailemizin reisi.
- En Güzel baharım iyi ki doğdun.
- Kalbimin tek sahibi iyi ki doğdun.
- Seni çok seviyorum can yoldaşım.
- Yeni yaşın kutlu olsun sevgilerle…

Doğum günü kartlarına yazılacak kısa ve anlamlı sözler sevdiklerinize mutluluk ve neşe katmak için harika bir yoldur. İşte doğum günü kartları için öneriler:

1. "Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun." 🎉🎈

Doğum günü çocuğuna yazılacak güzel sözlerle onun için özel bir hediye olabilir. İşte öneriler:

2. "Sen doğduğun gün bize mutluluk ve neşe getirdin. Biz seninle birlikte hayata tutunduk. Sen bizim huzurumuzsun, evimizin neşesi, gönlümüzün sevgi kelebeği, dünyalar güzeli bebeğimizsin. Doğum günün kutlu olsun biricik yavrum…"

Doğum günü pastasına yazılacak güzel sözlerle sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. İşte öneriler:

3. "Güzel dostum mutlu yıllar."
4. "Canım kardeşim iyi ki doğdun."
5. "Kardeşten yakın dostum doğum günün kutlu olsun."
6. "Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş."
7. "Hayatımı güzelleştiren insan mutlu yılların olsun."

Doğum günü kızınıza yazabileceğiniz özel sözlerle ona sevginizi ve değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. İşte öneriler:

8. "Gülüşün ile birlikte evimizin biricik neşe kaynağı olan kızımız, annen ve baban olarak doğum gününü kutluyoruz."
9. "Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın güzel kızım, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın."
10. "Hayatıma değer ve neşe kattın."
11. "Kalbindeki güzellik ve iyilik hayatına yansısın."

Kızınızın doğum günü için anneden kıza sözlerle duygularınızı en güzel şekilde ifade edebilirsiniz. İşte öneriler:

12. "Bana dünyayı kucakla deseler, ben gider kızıma sarılırım."
13. "Sen bizim gönül kuşumuzsun kızım, kanadın hiç kırılmasın."
14. "Bazı aşklar tarif edilemez."
15. "Prensesimin doğum günü kutlu olsun."
16. "Dünyaya bana gönderilmiş meleğimin bugün doğum günü, canım kızım doğum günün kutlu olsun."

Doğum günü pastasına yazılacak güzel sözlerle pastanızı daha özel hale getirebilirsiniz. İşte öneriler:

17. "Aşk seninle yaşlanmaktır."
18. "Kalbimin bitmeyen sevdası."
19. "Güzel dostum mutlu yıllar."
20. "İyi ki doğdun ailemizin reisi."
21. "En güzel baharım iyi ki doğdun."
22. "Kalbimin tek sahibi iyi ki doğdun."
23. "Seni çok seviyorum can yoldaşım."
24. "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilerle…"

Doğum günü pastasına yazılacak sözlerle sevdiklerinize sürpriz yapabilir ve doğum günlerini daha özel kılabilirsiniz.

Geri
Üst Alt