Modoratör
Efsanevi Üye
Doğum günü kızına ne söylenir?
Canım kızım, bugün senin doğum günün yani yıllar önce bugün dünyaya geldin ve yaşamımıza neşe kattın. İyi ki doğdun kızım, seni çok seviyoruz. Senin varlığın bu yaşamdaki en değerli şeyimiz, Nice yıllara!
Doğum günü için ne yazabilirim?
İyiki doğdun… Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarılar seninle olsun, Doğum Günün Kutlu olsun. Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle…
Doğum günü paketine ne yazılır?
Doğum günü paketine ne yazılır?
** Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN. ** Doğum günün kutlu olsun, yarın bugününden daha mutlu olsun. ** Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.
Kendi doğum günüm için ne yazabilirim?
Kendi doğum günüm için ne yazabilirim?
Doğum günün kutlu olsun! 7. Doğum günün kutlu olsun….Kendim İçin Harika Doğum Günü Dilekleri
- Yaşasın!
- Bugün, hayatıma bir yıl daha eklediği için Tanrı'ya şükretmek istiyorum.
- Yüzüme bir gülümseme yerleştireceğim ve bugün doğum günüm olduğu için hayatın zorluklarının beni üzmesine izin vermeyeceğim.
Doğum günü için ne söylenir?
Kısa Doğum Günü Mesajları Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle. Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara. Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için.
Hediyeye not ne yazılır?
Hem hediye ile bütünleşik olmalı hem de sizin duygu ve düşüncelerinizi aktaracak bir not olmalıdır. Ayrıca hediye ve hediye notunu vereceğiniz kişinin de hoşuna gidebileceği bir not hazırlamalısınız. Karşıdaki kişinin hoşuna gitmeyeceği kelimeleri ya da cümleleri nota yazmamaya dikkat etmelisiniz.
Doğum günü mesajı nasıl yazılır?
Doğum günü mesajı nasıl yazılır?
Yeni doğum günü mesajları örnekleri şöyle; Gönüllerimizde hiç yerin eksik olmazken yanımızda olman ne de güzel iyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun canım… 365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, nice güzel öyküler senin olsun, nice yıllara…
Doğum günü nasıl kutlanır mesaj?
Doğum günü nasıl kutlanır mesaj?