Son Konular

Doğum Günü Mesajına Karşılık Ne Yazılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Doğum günü mesajına karşılık ne yazılır? sorusu sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Bu mesaja yanıt verirken samimiyet önemlidir. Teşekkür ederek başlayabilirsiniz. Kendinizi mutlu hissettiğinizi belirtmek için içten bir cümle kullanabilirsiniz. İyi dilekleri kabul etmek için minnettarlığınızı ifade edebilirsiniz. Desteğini göstermek için samimi bir teşekkür ekleyebilirsiniz. Unutmayın, bu mesaj size özeldir, bu yüzden kendinizi ifade ederken içten olun.
İçindekiler

Doğum günleri, sevdiklerimizin mutlu günleridir ve onları kutlamak için güzel bir mesaj göndermek önemlidir. Ancak, doğum günü mesajı aldığınızda ne yazacağınız konusunda bazen kararsız kalabilirsiniz. İşte doğum günü mesajına karşılık yazabileceğiniz bazı fikirler:
1. Teşekkür ederim, doğum günümü unutmadığınız için çok mutlu oldum.
2. Aldığım güzel doğum günü mesajı için teşekkür ederim, çok naziksiniz.
3. Sizin gibi harika bir dostum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum, doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim.
4. İyi ki varsınız, doğum günümü özel kıldığınız için minnettarım.
5. Doğum günümü renklendiren güzel mesajınız için teşekkür ederim.
6. Doğum günümü kutlayan güzel mesajınız için teşekkür ederim, sizi seviyorum.
7. Doğum günümü hatırladığınız için teşekkür ederim, sizin gibi harika bir arkadaşa sahip olduğum için çok mutluyum.
8. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, doğum günümü daha da özel yaptınız.
9. Doğum günümde beni mutlu eden güzel mesajınız için teşekkür ederim, sizi seviyorum.
10. Aldığım doğum günü mesajı için teşekkür ederim, sizin gibi bir dostum olduğu için çok şanslıyım.
11. Doğum günümü unutmadığınız için teşekkür ederim, güzel mesajınız beni çok mutlu etti.
12. Doğum günümde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim, sizi seviyorum.
13. Doğum günümü kutlayan güzel mesajınız için teşekkür ederim, sizin gibi bir dostum olduğu için çok şanslıyım.
14. İyi ki varsınız, doğum günümü özel kıldığınız için minnettarım.
15. Aldığım güzel doğum günü mesajı için teşekkür ederim, çok naziksiniz.
16. Doğum günümde beni mutlu eden güzel mesajınız için teşekkür ederim, sizi seviyorum.
17. Sizin gibi harika bir dostum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum, doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim.
18. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, doğum günümü daha da özel yaptınız.
19. Doğum günümü hatırladığınız için teşekkür ederim, sizin gibi harika bir arkadaşa sahip olduğum için çok mutluyum.

Doğum günü mesajına kısa ve anlamlı bir karşılık yazmak önemlidir.
Doğum gününü kutladığınız için teşekkürler.
Hayatının her döneminde mutlu olmanı dilerim.
Sağlık ve başarı dolu bir yıl geçirmen dileğiyle!
Doğum gününün sana sevdiklerinle birlikte mutluluk getirsin.

Doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar dilerim.
Hayatının en güzel anlarına sağlık ve mutluluk eşlik etsin.
Seni sevindirecek hediyelerle dolu bir gün olsun.
Doğum gününde sevdiklerinle bir arada olmanın keyfini çıkar.
Bir yaş daha büyüdüğünü kutlar, mutlu yıllar dilerim.

S

Boeing 737-800 Kaç Kişilik?

S

Yök 100 200 Bursu Ne Kadar?

1. Konular

1. 1.280.365
  2. Mesajlar

1. 1.676.924
  3. Kullanıcılar

1. 31.630
  4. Son üye

Geri