Modoratör
Tanınmış Üye
Doğum gününü kutlayanlara nasıl cevap verilir?
Güzel sözlerin için çok teşekkürler! Teşekkürler, harika bir arkadaş olarak iyi ki hayatımdasın. Sizler gibi dostlarım olduğu için çok şanslıyım. Bütün yıl boyunca bana sunduğunuz güzel dostluğunuz için kendinizi kutlamalısınız.Sevgiliye nasıl teşekkür edilir?
Sevgiliye nasıl teşekkür edilir?“En mutlu anımda benimle bu mutluluğu paylaştığın ve bana bu özel hediyeyi armağan ettiğin için sana çok teşekkür ederim sevgilim. Varlığın, aşkın ve yaşattığın tüm güzellikler için de ayrıca teşekkür ederim. Bugün ve gelecek her yeni günde daima birlikte olmak dileğiyle. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın!
Facebook’ta doğum günü mesajı nasıl gönderilir?
Resimleri arkadaşınızın duvarında paylaşmak için resmin altındaki PAYLAŞ sekmesine tıklayıp bir arkadaşımın zaman tünelinde seçip ismini yazın. paylaşa basın.Birine teşekkür mesajı nasıl yazılır?
Birine teşekkür mesajı nasıl yazılır?Her zaman yanımda olduğun ve desteğini benden hiç esirgemediğin için çok teşekkür ederim.” “Bu özel günümde bana verdiğin bu hediye ve kıymetli dostluğun için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın canım dostum!” “Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Teşekkür edene ne yazılır?
Genellikle insanlar kendilerine teşekkür edilince “rica ederim” ya da “bir şey değil” şeklinde karşılık verirler….Çok küçük şeyler için edilmiş teşekküre yanıt veriyorsan ve hızlı bir şekilde cevap vermen gerekiyorsa şu ifadeler uygun olabilir.- “Bir şey değil” de.
- “Her zaman!” de.
- “Yardım edebildiysem ne mutlu bana” de.
Facebook’ta başkasının zaman tüneline nasıl girilir?
Facebook’ta başkasının zaman tüneline nasıl girilir?Bir arkadaşınızın zaman tünelinde bir şey paylaşmak için:
- Arkadaşınızın profiline gidin.
- Gönderiler kısmına inin ve [Ad]’ın zaman tüneline yaz’a dokunun.
- Bir mesaj girin veya gönderinize bir şey ekleyin: Fotoğraf/Video: Gönderinize bir fotoğraf veya video ekler.
- Paylaş’a dokunun.
Facebookta başkasının zaman tüneline nasıl yazılır?
Arkadaşınızın profiline gidin. Gönderiler kısmına inin ve [Ad]’ın zaman tüneline yaz’a dokunun. Paylaş’a dokunun.Kendi doğum günümde ne yazabilirim?
Kendi doğum günümde ne yazabilirim?Bana, kendime ve bana, Tanrı’nın kutsamalarıyla dolu unutulmaz bir doğum günü diliyorum. 2. Bugün, hayatıma bir yıl daha eklediği için Tanrı’ya şükretmek istiyorum. 3. Yüzüme bir gülümseme yerleştireceğim ve bugün doğum günüm olduğu için hayatın zorluklarının beni üzmesine izin vermeyeceğim.
Doğum günü fotoğrafının altına ne yazılır?
Yeni doğum günü mesajları örnekleri şöyle; Gönüllerimizde hiç yerin eksik olmazken yanımızda olman ne de güzel iyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun canım… 365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, nice güzel öyküler senin olsun, nice yıllara…Bana güzel bir doğum günü mesajı söyler misin?
Bana güzel bir doğum günü mesajı söyler misin?Doğum günün kutlu olsun. Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun canım arkadaşım. Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz, doğum günün kutlu olsun…
Nice mutlu yıllara ne zaman söylenir?
birinin yeni yılını ya da dogum gununü kutlamak için söylenir.Peygamber efendimizin doğum günü ne zaman?
Peygamber efendimizin doğum günü ne zaman?Peygamberimizin doğum günü Miladi takvime göre 20 Nisan 571 yani 12 Rebiülevvel Pazartesi günü olarak belirlendi. Son peygamber Hz.Muhammed’in dünyaya teşrfi ettiği hafta İslam alemi tarafından kutlu doğum haftası olarak kutlanıyor.
Instagram doğum günüm olduğunu nasıl belli ederim?
İnstagram doğum günü özelliği nerede? Bu özelliği kullanabilmek için Story (Hikaye) bölümüne girmeniz gerekiyor . İnstagram doğum günü özelliğini nasıl kullanabilirim? ve üst tarafta zarlar göreceksiniz zarlara basarak teşekkür, yıldönümleri, bahsetme şeklinde değiştirebilirsiniz.Nice yaşların olsun ne demek?
Nice yaşların olsun ne demek?bir çeşit doğum günü kutlayıcı deyim.
Doğum günü kartına ne yazılır sevgili?
Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim. Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların kalbin gibi temiz olsun. Umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun nasıl?
İyi ki doğdun nasıl?TDK sözlüklerine göre “iyi ki doğdun” ayrı yazılıyor. Bazı kaynaklarda yer alan “iyiki doğdun ” şeklindeki kullanımlar yazım hatasıdır. Bir kişinin doğduğu günü kutlamak için kullanılan “İyi ki doğdun” cümlesinde de “iyi ki” ayrı yazılacağı için, “iyi ki doğdun” cümlesi de ayrı yazılır.
Nice senelere ne için kullanılır?
Nice nice ikilemesi, çok fazla, birçok ve uzun yıllar anlamına gelir.2022 Peygamberimizin doğum günü ne zaman?
2022 Peygamberimizin doğum günü ne zaman?Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman? KUTLU DOĞUM HAFTASI NE ZAMAN 2022? Peygamber efendimizin doğumunun yer aldığı kutlu doğum haftası 2022 yılı içerisinde 14-20 Nisan arasına denk gelmektedir.