Doktorlar dizisi Güney kimdir?
Oyuncu kadrosu ve karakterler
Oyuncu | Karakter | Uzmanlık
Berk Erçer | Güney Aydoğdu | Asistan
Naz Elmas | Eylül Soner | Pratisyen
Zeyno Günenç | Zuhal Hekimoğlu | Genel Cerrah
Merve Sevi | Duygu Hekimoğlu | Asistan
Doktorlar Kader gerçek ismi nedir?
Doktorlar Kader gerçek ismi nedir?
Yeşim Ceren Bozoğlu dizinin deneyimli oyuncularından biriydi.
Doktorlar Başak kim?
Doktorlar Başak kim?
İlk oyunculuk deneyimini 1996 yılında Şaşıfelek Çıkmazı dizisi ile yaşayan Başak Daşman; Rüzgarın Kalbi, Kara Ekmek, İntikam, Doktorlar, Çemberimde Gül Oya, Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Yılan Hikayesi, Payitaht Abdülhamid gibi bir çok projede rol almıştır. Başak Daşman, 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Koç burcudur.
Doktorlar Ela neden diziden ayrıldı?
Ayrılık kararını çok önceden almıştım. Orada 26 bölüm sözleşmesiz çalıştım. 26 bölüm önce sözleşmem bitti ama onları kırmamak için devam ettim. Haftanın 6 günü setteydim ve daha kısa süreli bir iş istiyordum. Gece gündüz setlerdeydim.
Doktorlar Zenan kimle evlendi?
Doktorlar Zenan kimle evlendi?
2013 YILINDA EVLENDİ Oyuncu Melike Güner, iş adamı Ali Haydar Bozkurt ile 21 Haziran 2013 tarihinde dünyaevine girdi. Çiftin bu evlilikten biri kız biri erkek ikiz bebekleri oldu. Mutlu çift, hayatlarına artık 4 kişilik bir aile olarak mutlu bir şekilde devam ediyor.
Doktorlar dizisindeki Burak Kimdir?
Doktorlar dizisindeki Burak Kimdir?
Mehmet Aslan (d. 29 Nisan 1983, İstanbul), Türk oyuncu ve siyasetçi.
Mehpare Özlük kimdir?
Mehpare Özlük Divrik, seslendirme sanatçısı. Birçok yabancı filmde ve yerli dizide selendirme yapmıştır. Akıllarda kalan seslendirmelerinden bir tanesi, Doktorlar dizisindeki Yasemin Ergene seslendirmesidir.
Oyuncu Başak Daşman kaç yaşında?
Oyuncu Başak Daşman kaç yaşında?
41 yaşında (10 Nisan 1981)Başak Daşman / Yaş
Yasemin Ergene Özilhan kaç yaşında?
Yasemin Ergene Özilhan kaç yaşında?
37 yaşında (22 Ocak 1985)Yasemin Özilhan / Yaş
Melike Güner boşandı mi?
Melike Güner (d. 2 Haziran 1979, İstanbul), Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur….
Melike Güner
Meslek | Tiyatro ve dizi oyuncusu
Etkin yıllar | 1999-günümüz
Evlilik | Ali Haydar Bozkurt ( e. 2013)
Çocuk(lar) | 2