Son Konular

Dolaz

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Dolaz Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı su
Yarım çay bardağı pekmez
2,5 yemek kaşığı nişasta
50 gram tereyağı

Dolaz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri derin bir tavada kısık ateşte daima karıştırarak pişirelim.
Kıvam almaya başlayınca topak topak olacak pişmeye başladığının işareti
Puding kıvamı alınca 1 dakika kadar daha pişirelim.
Sıcakken servis tabağına alalım üzerine ceviz atıp servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun

Dolaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Humus

T

Taze Soğan Salatası

  1. Konular

    1. 1.280.636
  2. Mesajlar

    1. 1.677.360
  3. Kullanıcılar

    1. 31.682
  4. Son üye

Geri
Üst Alt