Don Bebegim ne zaman cikti?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-44
Meslek
Webmaster

Dön Bebeğim ne zaman çıktı?

Dön Bebeğim – Aacayipsin (1994) – Tarkan | Karnaval.com.

Bebek şarkısını kim yazdı?

Şarkının sözü ve müziği Ersay Üner'e aittir.
Gül Döktüm Yollarına Kaç yılında?
Gül Döktüm Yollarına – Aacayipsin (1994) – Tarkan | Karnaval.com.

Ağlama Bebeğim şiiri kimin?

Ağlama Bebeğim Şiiri – Ahmet Kaya.

Dön Bebeğim klibindeki kadın kim?

dipte kalan duyguları şaha kaldırdı bak gene…işte öyle bir şarkı. bu şarkının klibinde oynayan gizemli ablanın adı chris imiş efenim. klipte oynadığında 22 yaşındaymış. yani şu an 40 yaşında kendisi ama 90'larda çocuk olanların aklında hep 22 yaşındaki o bir içim su haliyle kalacak.
Aacayipsin kim yazdı?
Şıkıdım (Hepsi Senin Mi?) Tarkan'ın 1994 yılında çıkan Aacayipsin albümünün o dönemin sükse yapan Sezen Aksu imzalı şarkısıdır.
Demet AkalınBebek / Sanatçı
Habere göre ülkemizde oldukça popüler olan Ajda Pekkan'ın "Hoşgör Sen", Gönül Yazar'ın "Arkadaşımın Aşkısın", Nilüfer'in "Başıma Gelenler" Selçuk Ural'ın "Güle Güle Sana" Şenay'ın "Sev Kardeşim" Tanju Okan'ın "Çal Çingene" ve Tarkan'ın "Gül Döktüm Yollarına" gibi birçok şarkı Yahudi sanatçılardan alınarak Türkçeye …
Kış güneşi ne zaman çıktı?
Megastar Tarkan'ın müzik kariyerindeki kilometre taşı şarkılardan biri olan "Kış Güneşi"ni Yıldız Tilbe, Tarkan'ı düşünerek yazmış. 1994 yılının mayıs ayında Türkçe pop tarihinin gidişatını kökünden değiştirecek bir albüm yayınlandı.

Ahmet Kaya Karanlıkta şarkı sözü kime ait?

yakup grubunun an itibariyle tüm müzik marketlerde bulunabilecek olan iki şarkılık single' ı. kaan tangöze ve batuhan mutlugil misafir sanatçılar olarak yer alıyorlar. single' daki iki şarkının isimleri tam olsun ve karanlıkta. ikisinin de söz ve müziği yakup trana' ya ait. single' ı tek satın alırsanız fiyatı beş …

Tarkan Şımarık şarkı sözü kime ait?

"Şımarık", Tarkan' ın Ölürüm Sana albümünün sevilen şarkılarından biri, müziği Sezen Aksu ve Tarkan'a, sözü Sezen Aksu'ya aittir.

Komur nerede uretilir?

Dovize endeksli hesap nasil acilir?

1. Konular

1. 1.280.223
  2. Mesajlar

1. 1.677.518
  3. Kullanıcılar

1. 31.348
  4. Son üye

Geri
Üst Alt