- Katılım
- 27 Aralık 2022
- Mesajlar
- 342.209
- Çözümler
- 4
- Tepkime puanı
- 541
- Puan
- 113
- Yaş
- 36
- Konum
- Adana
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -4
- Meslek
- Webmaster
Dondurma kaşığı nerelerde kullanılır?
Profesyonel dondurma kaşığı modelleri kafe, restoran ve pastanelerde sıklıkla kullanılan gereçlerdir.
Dondurma nasıl servis edilir?
Dondurma nasıl servis edilir?
Krem dondurmalar, özel dondurma kaplarında veya "dessert glass" denilen kısa ayaklı ve dantel kağıtlı dessert tabağı bulunan bardaklarda, yanında dondurma kaşığı ile servis edilir. Dondurma kaşığı yoksa kahve kaşığı da kullanılabilir.
Dondurma kaşığı nasıl kullanılıyor?
Çünkü kaşığı dondurma kabına soktukça kaşığınız soğuyacak, bu da dondurmanın kaşığa yapışmasına ve topların şeklinin bozulmasına sebep olacaktır. Kaşığı her işlem arasında sıcak suya sokmak dondurmanın kaşığa yapışmasını engeller, toplarınızın çok daha pürüzsüz olmasını sağlar.
Dondurma kaşığı ile Kurabiye Nasıl Yapılır?
Dondurma kaşığı ile Kurabiye Nasıl Yapılır?
Dondurma Kaşığı Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tereyağı, sıvı yağ, yumurta, pudra şekeri ve nişastayı bir yoğurma kabına koyup karıştırıyoruz.
- Un, vanilya ve kabartma tozunu da ekleyip yoğuruyoruz.
- En son damla çikolataları ekleyip tekrar yoğuruyoruz.
- Dondurma kaşığı ile şekil veriyoruz.
Dondurma kaşığı neden suya konur?
Kaşığı her işlem arasında sıcak suya sokmak dondurmanın kaşığa yapışmasını engeller, toplarınızın çok daha pürüzsüz olmasını sağlar.
Kaşık kurabiye nasıl yapılır?
Kaşık kurabiye nasıl yapılır?
Kaşık Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır?
- Karıştırma kabımıza tereyağını, sıvı yağı, yumurtayı, nişastayı ve pudra şekerini alıp mikser yardımıyla çırpıyoruz.
- Çırpma işleminden sonra 3 bardak unu ve kabartma tozunu ilave edip yoğuruyoruz.
- Yumuşak ve şekil alır bir hamur elde etmemiz lazım.
Dondurma kurabiyesi nasıl yapılır?
Pişmaniye kurabiyesi nasıl yapılır?
Pişmaniye kurabiyesi nasıl yapılır?
Pişmaniye Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
- Margarin veya tereyağı, sıvı yağ, Hindistan cevizini ve pudra şekerini alarak azar azar un ilavesi yaparak kulak memesi kıvamında hamur elde edelim.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde parça kopararak yuvarlayalım.
- 180 derecede üzeri kızarmadan pişirelim. (