Dondurulmuş frambuaz ile neler yapılır?
Dolabımdakiler
- 15 DAKİKA. :Frambuazlı Pelte Sos. Eklendi.
- 1 SAAT 15 DAKİKA. Beyaz Çikolatalı Cheesecake. Eklendi.
- 2 SAAT 30 DAKİKA. Yaz Meyveli Strudel.
- 40 DAKİKA. Meyveli Sandviçler.
- 1 SAAT 10 DAKİKA. Limonlu Frambuazlı Fıstıklı Kek.
- 40 DAKİKA. Frambuazlı Kek.
- 55 DAKİKA. Armut ve Frambuazlı Cobbler.
- 5 DAKİKA. Ahududulu Kefirli Smoothie.
Frambuazlı Muhallebi nasıl yapılır?
Frambuazlı Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır?
- Sosu için frambuaza şekeri ve suyu ilave edip dolapta bir saat bekletiyoruz. Ocağa alıyoruz.
- Kaynayınca kısık ateşte 5 dakika daha kaynatıp ocaktan alıpyoruz.
- Muhallebi için süt, un, nişasta, vanilya ve şekeri bir tencerede kaynayana kadar karıştırıyoruz.
Ahududu buzdolabında nasıl saklanır?
Ahududu buzdolabında nasıl saklanır?
Meyveler yıkandıktan sonra süzgeçte kuruması için bırakılır. Kuruduktan sonra pakete bir sıra dizilir üzerine buzdolabı poşetinden bir parça kesilerek serilir. Diğer sıra poşetin üzerine dizilir. Buzdolabında ve derin dondurucuda muhafaza edebilirsiniz.
Frambuazlı kek nasıl yapılır?
Yumurta ve şeker derince bir kaba alınarak karışım köpük köpük oluncaya kadar güzelce çırpılır. Daha sonra yoğurt, tereyağı eklenerek karıştırılır. Kuru malzemeler ilave edilir yani kabartma tozu, vanilya ve un eklenerek çırpmaya devam edilir. Kek hamuru yağlanmış fırın kabına dökülür.
Frambuaz sos nasıl yapılır?
Frambuaz Sos Tarifi Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tencereye nişasta ve suyu alarak karıştıralım.
- Üzerine frambuaz ve toz şekeri ekleyerek tekrar karıştıralım.
- Daha sonra tencereyi ocağa alalım frambuazlar yumuşayıp püre haline gelinceye kadar karıştırarak pişirelim.
- Sosumuz koyulaşıp kaynadıktan sonra ocağı kapatalım.
Iki renkli muhallebi nasıl yapılır?
Iki renkli muhallebi nasıl yapılır?
İki Renkli Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır?
- Süt, un ve toz şekeri tencereye alıp çırpma teliyle karıştıralım.
- Ocağa alıp orta ateşte devamlı karıştırarak pişirelim.
- Ocaktan aldığımız muhallebiye vanilya ve tereyağını ekleyip mikserle 5-10 dakika çırpalım.
- Borcama döküp ilk sıcağı çıkınca buzdolabında soğumaya bırakalım.