Son Konular

Dostlukla Aydınlanan Doğum Günü

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.555
Dostlukla Aydınlanan Doğum Günü

Bugün senin günün, dostum, güneş gibi parlayan,
Kalbinin en derin köşesinde anılar canlanan.
Her yaşın, bir hikaye, gözlerimdeki ışıkla,
Seninle olan her an, kalbimde yankılanan.

Doğduğun günün hatırası, ruhuma serilen,
Yıllar geçse de değişmez, içimizde büyüyen.
Birlikte yürüdüğümüz yollar, çiçeklerle süslenir,
Her adımda dostluk, sevgiyle büyüyen.

Gözlerindeki parıltı, yıldızlar kadar berrak,
Seninle geçirdiğim her an, kalbimde anlamlı bir şarkı.
Güldüğümüzde yankılanır, içten bir melodi,
Dostluğun en güzel hali, bu benzersiz anı.

Bugün kutlayalım seni, dostum, kalbinin sesiyle,
Her yaşın bir armağan, dostluğun nefesiyle.
Beraber olduğumuz her an, değerli bir hazine,
Dostlukla dolu yılların, kutlu olsun bu özel gününle.

Yeşilin Şarkısı: Kalbime Dokunan Rüzgar

Tatlı Renklerle Hayatı Boyamak

Benzer Konular

• Öneri Öneri
Doğum Günü Mesajları Duygusal Hoş Duygusal Doğum Günü Mesajları Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğum günün kutlu olsun Duygular vardır anlatılmayan Sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  • Öneri Öneri
"Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllara! Doğum günün kutlu olsun!" "Yeni yaşın sana her şeyin en güzelini getirsin. İyi ki doğdun!" "Daha nice yıllara, her anın mutlulukla dolsun. Doğum günün kutlu olsun!" "Yaşadığın her anı değerli kılacak bir yıl diliyorum. Mutlu yıllar!" "Hayatına giren her...
Cevaplar
3
Görüntüleme
34
Kızımın doğum günü ne yazabilirim? Gülüşün ile birlikte evimizin biricik neşe kaynağı olan kızımız, annen ve baban olarak doğum gününü kutluyoruz. - Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın güzel kızım, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. - Hayatıma değer ve neşe kattın...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
S
  • Soru Soru
Doğum günü kartlarına ne yazılır? Doğum günü kartları, sevdiklerimize duygusal ve anlamlı mesajlar iletmek için harika bir yoldur. Kartınızı özel kılmak için teşekkür, sevgi ve mutluluk gibi duygusal kelimeler kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize sıcak bir doğum günü dileği göndermek için samimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
SoruCevap
S
S
Doğum Günü İle İlgili Şiirleri Güzel Doğum Günü İle İlgili Şiir Doğum Günü Doğum günü hep ilktir. Aşık ilk tutulandır. Doğum günü sevgidir. Aşık delice sevendir. Doğum günü yaşlılık içerir. Aşık ihtiyarlayıncada gençtir. Doğum günü elemdir. Aşık hep kederlidir. Doğum günü hüzündür. Aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.019
  2. Mesajlar

1. 1.678.296
  3. Kullanıcılar

1. 31.734