- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Dosya boyutu nasıl düşürülür?
Adım #1: Dosya boyutunu küçültmek istediğiniz fotoğrafı önizlemede açın. Adım #2: Boyutu Ayarla seçeneğine tıklayın. Adım #3: Yüzde ya da piksel değeri olarak fotoğrafı küçültün. Adım #4: Yeniden boyutlandırdığınız fotoğrafı kaydedin.
Büyük MB dosyalar nasıl küçültülür?
Bunun için yapılması gereken şey sıkıştırmak istediğiniz dosyanın üzerine gelip sağ tıklayarak açılan seçenekler arasında "Sıkıştır" seçeneğini bulmaktır. Bu kısma tıkladığınızda ilgili dosya otomatik olarak sıkıştırılacaktır.
Bir resmin KB nasıl düşürülür?
Windows – Microsoft Paint Kullanarak Fotoğraf Boyutu Nasıl Küçültülür?
- Yeniden boyutlandırmak istediğiniz fotoğrafı bulun, sağ tıklayın ve Düzenle'yi seçin.
- Giriş sekmesi altında Yeniden Boyutlandır'ı tıklayın.
- Yeniden Boyutlandır ve Skew iletişim kutusunda, en boy oranını koru onay kutusunu seçin.
WinRAR ile dosya boyutu nasıl küçültülür?
Sıkıştırmak istediğiniz dosyaya sağ tıklayın. "Arşive Ekle…" seçeneğine basın. "Ciltlere böl, boyut" kısmından kaç MB'lık partlara bölmek istediğinizi girin. "Tamam" butonuna tıklayın.
PDF MB düşürme nasıl yapılır?
Çevrimiçi ortamda PDF sıkıştırma Yukarıdaki Dosya seç düğmesini tıklatın veya dosyaları sürükleyerek, bırakma bölgesine bırakın. Küçültmek istediğiniz PDF dosyasını seçin. Yükleme sonrasında Acrobat otomatik olarak PDF boyutunu küçültecektir. Sıkıştırılmış PDF dosyanızı indirin veya paylaşmak için giriş yapın.
JPEG boyut küçültme nasıl yapılır?
Boyutu Ayarlayın: JPEG dosyanızdaki tüm ayarlamalar menü çubuğunun Araçlar bölümünde bulunabilir. Resim Boyutları adı verilen yeni bir iletişim kutusu açmak için "Boyutu Ayarla" seçeneğini seçin. Bu, genişlik/yükseklik, çözünürlük ve diğer ölçümleri değiştirmenize olanak sağlar.
Dosya en iyi nasıl sıkıştırılır?
Artan dosya boyutlarıyla başa çıkmak için uzun zamandır veri sıkıştırma yöntemleri kullanılıyor. Bunlardan en popüler olanı ise ".zip" dosyaları….Desteklenen platformlar
- Windows: Yalnızca . zip uzantısı varsayılan olarak desteklenir.
- Mac OS X: Zip desteklenir.
- Linux: Zip, tar.gz ve .
- Chrome OS: Zip, Tar.gz ve tar.
MP4 video nasıl sıkıştırılır?
Video sıkıştırma online olarak nasıl yapılır
- Videonuzu ekleyin. MP4 compressor online uygulamasında Dosyanızı ekleyin düğmesine tıklayın ve boyutunu küçültmek istediğiniz videoyu seçin.
- Sıkıştırma düzeyini seçin.
- Sonucu kaydedin.
Ekranın alt kısmındaki "Photos" (Fotoğraflar) simgesinin hemen sağında olan bu ikinci simge, Settings (Ayarlar) simgesidir. Buna dokunduğunda, ekranın ortasında bir pencere açılır. Resmi yeniden boyutlandır. Resim boyutunu düşürmek için "Width" (Genişlik) veya "Height" (Yükseklik) kaydırma çubuğunu sola doğru sürükle.
iPhone'da Fotoğraf Boyutunu Ufaltmak
- Adım 1: App Store'dan Photo Compress'i İndirin.
- Adım 2: Uygulamayı başlatın ve ekranın ortasındaki "+" simgesine dokunun.
- Adım 3: Şimdi sıkıştırma seviyesini ayarlayabilirsiniz.
- Adım: Alt kısımdaki Devam düğmesine dokunun, ardından görüntülerin kaydedileceği bir hedef klasör seçin.
PDF boyutu nasıl değiştirilir?
Bir PDF dosyasını belirli bir yüzdeye göre büyütebilir veya küçültebilirsiniz.
- Dosya > Yazdır'ı seçin.
- Sayfa Ölçekleme açılır menüsünden, Döşeme Ölçeği %'si seçeneğini görmek için Tüm Sayfaları Döşe'yi seçin.
- Döşeme ölçeği için, PDF'yi büyütmek veya küçültmek istediğiniz yüzdeyi yazın.
- Tamam'a veya Yazdır'a tıklayın.
PDF kaç MB?
PDF'leri sıkıştırmak için dosya boyutu sınırlandırması 500 MB'dir.
Jpg boyutlandırma nasıl yapılır?
Resmi yeniden boyutlandırmaya başlamak için "Resize (Yeniden Boyutlandır)" butonuna dokun. Resim için yeni bir boyut gir. Farklı uygulamaların farklı arayüzleri vardır; ancak genel olarak çeşitli ön tanımlı boyutları seçebilirsin veya kendi özel çözünürlüğünü girebilirsin.
JPEG dosyası telefonda nasıl yapılır?
Örneğin, istiyorsun PNG dosyasını JPG'ye dönüştürün….Android akıllı telefondaki Play-store uygulamasıyla bir PNG dosyasını JPG'ye dönüştürün
- seçmek dönüştürmek istediğiniz dosya.
- Tıkla dosyayı dönüştür.
- Dosyanızı yükleyin taze işlenmiş