Son Konular

Dr Zeynep Elmali Kimdir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.249
Meslek
Webmaster

Dr Zeynep Elmalı Kimdir?

2007 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2007 -2008 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalında araştırma görevlisi olarak çalıştım. Devamında 2008 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum ABD da göreve başladım .

Kadın Doğum Cerrahi Servisi nedir?

Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü, kadın hastalıkları ve gebelik dışında, pediatrik – ergen jinekolojisi, jinekolojik kanserler, ürojinekoloji, üreme sağlığı, yüksek riskli gebeliklerin takibi, cinsel fonksiyon bozuklukları, menapoz, jinekolojik operasyonlar gibi konularda modern tıbbın tüm olanakları ile hizmet veren …
Ferruh Acet kimdir?
Ferruh Acet kurumunda Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir.Op..Dr. Ferruh Acet, Özel Batı Anadolu Hastanesi Central Hospital'da hizmet vermektedir. Uzman, henüz bilgilendirici videolar yüklememiş.

Op Dr Zeynep akçöltekin kimdir?

Zeynep Akçöltekin Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Sedef Binöz hangi hastanede?

Hüsniye Sedef Binöz Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi bünyesinde çalışıyor.
Kadın doğum ameliyatları nelerdir?
JİNEKOLOJİK AMELİYATLAR

Haluk Tavmergen kimdir?

Haluk Tavmergen Ege Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'ni kurdu… Kadınların o zamanın güncel tetkik ve tedavileri takip edilmiş, ancak tüpleri kapalı, tubal mikro cerrahiden yararlanamayanlara yapılacak bir şey yoktu.

Kandillerin asli var mi?

Iyzico ile odeme ne demek?

1. Konular

1. 1.281.592
  2. Mesajlar

1. 1.679.641
  3. Kullanıcılar

1. 31.833
  4. Son üye

Geri
Üst Alt